Showbiz, Stiri

Brunetă celebră îi dădea peste nas lui Mircea Badea

Mircea Badea şi Giulia Anghelescu sunt două dintre cele mai mediatizate vedete ale ultimelor săptămâni. În timp ce Mircea Badea a devenit tătic, Giulia, mămică şi ea, se pregăteşte de divorţ. Cei doi au realizat acum mai bine de zece ani un pictorial inedit.

În perioada în care Mircea Badea realizat alături de Oreste emisiunea “Noaptea târziu cu Mircea Badea” de la Antena 1, fetele de la Candy erau pe val şi scoteau hit după hit.
Giulia Anghelescu, una dintre componentele trupei Candy şi Mircea Badea au făcut un pictorial inedit. Îmbrăcat la costum, Badea este pus la punct de Giulia, cea care îi pune degetul pe nas prezentatorului. Cei doi par foarte buni prieteni şi nu ezită să îşi zâmbească reciproc.

Giulia subiect de presă în ultimele săptămâni după ce ea şi soţul ei au decis să ia o pauză. “Discuţii există, ca în orice cuplu. Nu sunt certuri atât de mari încât să ducă la divorţ. S-a mers prea departe cu aceste speculaţii. Unele pauze de acest gen într-o relaţie, dacă ştii să le ţii sub control, este posibil să îţi aducă mai multe avantaje decât dezavantaje. Fata cu care a fost văzut soţul meu pe motor este Andreea, este prietena mea, este iubita celui mai bun prieten al lui Vlad.

Nu m-am supărat că era pe motorul soţului meu şi nu era pe al iubitului ei. Nu m-a deranjat decât faptul că nu aveau cască. Le-am şi spus. Fata este abia logodită. Asta nu m-a deranjat, altele au fost lucrurile care m-au deranjat, dar zic eu că am reuşit să trecem peste. Pauza luată de 1 mai a fost mai mult ca să ne odihnim”, a clarificat cântăreaţa.