Soarele începe să răsară şi pe strada lui Britney. După 13 ani în care s-a aflat sub tutela tatălui său şi a avut numeroase restricţii privind administrarea banilor proprii şi a activităţilor de zi cu zi, artista pare să fi intrat într-o nouă etapă.

Britney Spears s-a logodit la câteva zile după ce tatăl său a renunţat la tutela asupra ei. Vedeta a anunţat fericitul eveniment pe Instagram, într-o postare în care apare alături de logodnicul ei.

„Nu pot să cred!”, spune Britney, arătând inelul de logodnă, moment în care Sam Asghari o întreabă dacă îi place. „Daaa”, răspunde ea, fericită. Bijuteria are un diamant de patru carate, gravat în interior cu cuvântul „leoaică”, porecla vedetei.

Fanii au felicitat-o pe Instagram, dar, în acelaşi timp, au rugat-o să facă un contract prenupţial.

Britney Spears, acuzaţii fără precedent la adresa tatălui ei: „Mă simt abuzată. Mi s-a montat un dispozitiv intrauterin şi nu mi se dă voie să renunţ la el”

În luna iunie a acestui an, Britney Spears a lansat un atac fără precedent la adresa tatălui ei. Cântăreaţa îi aducea acuzaţii deosebit de grave bărbatului care i-a dat viaţă, susţinând că se simte ca o sclavă.

Artsita declara, la acel moment, că tatăl ei nu îi dă voie să renunțe la dispozitivul contraceptiv care i-a fost montat împotriva voinţei ei și nici să se căsătorească. Artista îi aducea acuzaţii grave lui Jamie Spears, susţinând că el şi echipa lui o tratează ca pe o „sclavă”.

După divorţul de Kevin Federline care a avut loc în anul 2006, aceasta a intrat într-o perioadă de depresie. În 2007, a pierdut custodia copiilor, iar începând cu 2008, nu a mai avut control asupra propriilor finanțe, nici asupra deciziilor legate de propria îngrijire medicală sau de locuință. În această perioadă, artista a fost văzută desculţă la o benzinărie sau cum se rade singură pe cap. La scurt timp, a fost diagnosticată cu tulburări psihice.

Cântăreața are o avere estimată la aproximativ 60 de milioane de dolari și luptă pentru a-și recâștiga drepturile și pentru a-l opri pe tatăl ei și echipa legală a acestuia de la a-i controla viața. În faţa instanţei, cântăreaţa i-a spus judecătoarei: „Mă simt abuzată, mă simt hărțuită și foarte singură. Am obosit să fiu singură. Vreau ca această tutelă judiciară să se încheie – cred cu adevărat că este abuzivă. Vreau să mă pot căsători cu iubitul meu și să am un copil, dar ei îmi spun că nu pot face asta. Mi s-a montat un dispozitiv intrauterin, pentru a mă împiedica să am un copil. Vreau să merg la un medic și să renunț la el, pentru a putea avea un copil, dar ei mi-au spus că nu am voie. Mă simt abuzată, intimidată și singură”, spunea Spears în faţa judecătorului.