Showbiz

Britney Spears da 8.500.000 de dolari pe o casa

Britney Spears da 8.500.000 de dolari pe o casa

blank

Dupa ce era sa ramana falita acum ceva vreme, acum Britney Spears da pe o vila 8.500.000. Suma nu este una prea importanta pentru cantareata avand in vedere ca anul trecut a castigat aproximativ 58.000.000 de dolari. Britney Spears ramane o artista bine platita pentru prestatiile ei. 

Dupa ce s-a maritat la bautura apoi a divortat, a ajuns alcoolica si a cedat nervos de a ajuns sa se rada in cap de fata cu papparazzi,Britney Spears (30) reuseste sa isi revina din starea de ameteala si confuzie incasand din job-ul de artist suma de 58.000.000 numai anul trecut. Familia a fost alaturi de ea mereu si tatal lui Britney Spears a reusit sa o puna pe picioare, mai ales ca are si copii de crescut, iar artista scoate acum hit dupa hit.

Astfel Britney Spears isi cumpara impreuna cu logodnicul ei Jason Trawick, o vila imensa in valoare de 8.500.000 in Los Angeles, California. Cuplu se va muta in vila impreuna cu cei doi copii ai artistei, Sean Preston si Jayden James. Cantareata a dat lovitura dupa ce a devenit jurat in emisiunea de peste ocean „The X Factor” si a primit un sac de bani pentru acest lucru. Se zvoneste deja ca dupa emisiuneBritney Spears o sa se marite cu logodnicul Jason Trawick.

 

blank