Showbiz, Stiri

Brigitte Sfăt s-a desfigurat cu bună ştiinţă?!

„Aratam ca un mutant!”

brigitte-sfat-buze

Brigitte Sfat, sotia lui Ilie Nastase, s-a operat in Germania pentru a i se scoate solutia Bioalcamida, interzisa de ceva timp de pe piata, care i-a fost injectata in buze si care a migrat in timp deformandu-le. Brunetei i-au fost „cusuti” inclusiv ochii pentru a nu se umfla prea tare. Are nu mai putin de 19 taieturi sub buze.

Brigitte Sfat a incercat sa isi repare in Germania tot ce era in neregula pe chipul ei. In urma cu multi ani esteticienii i-au injectat Bioalcamida in buze, o substanta care a fost retrasa de pe piata in urma cu doi ani.

brigitte-sfat-operatii

„S-a intarit la 24 de ore si s-a raspandit in jurul buzelor, la 7-8 centimetri. Cand am palpat nu mi-am dat seama ca este ceva in neregula. Am consultat doi medici din Romania, care m-au palpat si mi-au scos doua-trei pietricele. Ele s-au capsulat, se scoteau foarte greu. Imi scoteau doua-trei pietricele si ma durea foarte tare, ramaneau vanatai”, a declarat Brigitte la o emisiune tv.

Sotia lui Ilie Nastase s-a internat luna trecuta intr-o clinica din Germania in dorinta de a scapa de imperfectiunile chipului. Medicii i-au extirpat substanta solidificata din buze, dar si resturile de acid hialuronic din pometi, dupa cum sustine Brigitte.

brigitte-sfat-operatii-1

Pentru a nu se umfla foarte mult, i-au cusut ochii, procedura cel putin ciudata care i-au dus pe unii cu gandul ca, de fapt, sotia lui Nastase si-a facut blefaroplastie, mai exact ca si-a eliminat pielea in exces din jurul ochilor. In prezent, bruneta nu mai are vanatai, insa asteapta ca pometii si buzele ei sa se dezumfle. La prima vedere, Brigitte are buzele chiar mai tuguiate decat inaintea interventiei.

“Operatia a fost complex si multe taieturi. Mi-am facut o repozitionare muscular si mi-am scos tot ce am avut artificial in fata. A fost repozitionat fiecare muschi. Inca sunt umflata. Sub buza superioara am 19 taieturi. Mi-am scos aţele acum doua saptamani, iar cicatricile se inmoaie, dupa care totul revine la normal. Am o incizie sub ochi pentru ca pe acolo s-a lucrat. Fiecare muschi s-a mutat acolo unde ii este locul”, a adaugat ea.