Featured, International

Brigitte Macron, lecție de stil cu o ținută complet roșie

Brigitte Macron reușește să impresioneze cu fiecare apariție publică, fie că este vorba despre ținute lejere, de vacanță, sau despre rochii elegante pentru evenimentele oficiale. Cel mai recent, prima doamnă a Franței a dat o lecție de stil cu o ținută complet roșie la întâlnirea cu Prințesa Mary a Danemarcei.

Brigitte și Emmanuel Macron se află zilele acestea într-o vizită oficială în Danemarca. Prima doamnă a Franței a făcut, cu siguranță, o alegere curajoasă pentru întâlnirea cu Prințesa Mary, având în vedere că, în general, doamnele evită să se îmbrace la fel la evenimentele oficiale, mai ales când vine vorba despre culori.

brigitte macron si printesa mary in tinute complet rosii

Brigitte Macron și Printesa Mary a Danemarcei, în ținute complet roșii
foto: Hepta

 

Brigitte Macron (65 de ani) și Prințesa Mary (46 de ani) au purtat amândouă ținute roșu-cardinal, iar stiliștii din toată lumea au fost mai mult decât încântați.

Brigitte Macron și Prințesa Mary a Danemarcei au ales ținute complet roșii

Prima doamnă a Franței a ales o ținută complet roșie Vuitton, cu rochie până la genunchi, pe corp, și pardesiu cu guler tunică, la două rânduri de nasturi, unul din modelele preferate ale lui Brigitte Macron.

brigitte macron si printesa mary in tinute complet rosii

Brigitte Macron a ales o ținută roșie Louis Vuitton, iar Prințesa Mary, o rochie ce a amintit de stilul lui Kate Middleton
foto: Hepta

 

Prințesa Mary a ales o rochie peste genunchi, la baza gâtului, cu mâneci bufante și cordon în talie, care a amintit puțin de stilul lui Kate Middleton.

Amândouă și-au accesorizat ținuta cu pantofi stiletto. Brigitte Macron a preferat combinația clasică, cu pantofi negri, în vreme ce Mary a făcut o alegere mai curajoasă, pantofi din piele de șarpe.

 
blank