Featured, International

Brigitte Macron, la plajă cu fiica ei mai mică. Care arată mai bine?

Aflată în concediu în sudul franței, Brigitte Macron (65 de ani) a mers la plajă zilele trecute cu fiica ei mai mică, Typhaine (34 de ani). Fotografii le-au surprins pe amândouă în ținute lejere, care le lăsau picioarele cu totul la vedere.

Brigitte Macron se relaxează zilele acestea la reședința de vară oficială a președinților Franței, fortăreața medievală Fort de Bregancon, în sudul Franței. Prima doamnă a Franței a fost surprinsă de fotografi în timp ce se întorcea de la plajă cu fiica ei mai mică, Typhaine.

blank

Brigitte Macron, la plajă cu fiica ei mai mică, Typhaine

Amândouă desculțe, cu sandalele în mână, Brigitte și Typhaine nu și-au bătut prea mult capul să se îmbrace pe drumul până acasă, așa că fotografii le-au putut imortaliza picioarele în toată splendoarea lor. Și au avut ce fotografia, căci Typhaine pare să fi moștenit genele mamei sale în această privință, iar Brigitte a fost complimentată în numeroase rânduri pentru aspectul perfect tonifiat al picioarelor. ”Are cele mai frumoase picioare din Franța”, s-a aventurat chiar să spună Karl Lagerfeld, o legendă în lumea modei.

blank

Brigitte Macron are un corp perfect tonifiat la 65 de ani

Tiphaine Auzière, fiica cea mică din prima căsătorie a primei doamne a Franței, avocată d emeserie, a intrat în atenția publicului în timpul campaniei prezidențiale, când a fost implicată în lansarea unui comitet de susținere pentru Emmanuel Macron.

Typhaine avea nouă ani când mama ei a început aventura ei cu puștiul Emmanuel Macron, coleg de clasă la vremea aceea cu sora ei mai mare, Laurence. ”mami, am un băiat nebun în clasă care știe totul despre orice”, se pare că ar fi spus Laurence despre viitorul ei tată vitreg la vremea respectivă.

Pe lângă Typhaine și Laurence, de profesie medic cardiolog, Brigitte Macron mai are un băiat, pe Sébastien, statistician.

blank