Monden, Stiri

Exclusiv!Brianna Caradja -intre agonie si extaz (Pictorial)

Exclusiv! Brianna Caradja -intre agonie si extaz(Pictorial)

Poza nr. 1

Brianna Caradja

Îndrăgostită de natură şi de „copacul vieţii”, pe care-l îmbrăţişează tandru, diva cu sânge princiar zâmbeşte galeş şi nemărginit, dovedind, chiar şi într-o postură mai puţin protocolară, că este o femeie graţioasă şi optimistă.

Poza nr. 2

Brianna Caradja

Acelaşi zâmbet graţios, într-o postură care nu are nicio legătură cu ipostaza prinţesei călărind un cal alb pe o pajişte de un verde crud. Motocicleta Harley-Davidson încălecată de prinţesa Caragea are, cu siguranţă, mai mulţi cai (putere), aceştia fiind în stare să-i mulţumească pretenţiile princiare.

Poza nr. 3

Brianna Caradja

O piscină cu apă azurie, o femeie frumoasă ieşind din ea, ce poate fi mai frumos şi mai romantic? O scenă de film clasic, o dovadă că gusturile nu se discută când vine vorba de confort şi, mai ales, de graţie. Mai rămâne o întrebare: a cui o fi piscina? Că a lui Irinel Columbeanu nu pare să fie…

Poza nr. 4

Brianna Caradja

 

Suportul pentru pahar pe care prinţesa îl ţine în mână are scris pe el un mesaj extrem de sugestiv: „La dolce vivo”. Că o fi cu trimitere la „La dolce vita”, că o fi „vivo”, ce mai contează, viaţa e oricum frumoasă, iar prinţesa pozează pe mese. Fericire maximă!

Poza nr. 5

Brianna Caradja

Nu, nu este o imagine cu trimitere la originile omului, nici cu conotaţii nepotrivite, este doar o prinţesă cu o banană în mână şi atât. Bon appetit!

Poza nr. 6

Brianna Caradja

De data asta ori piscina s-a micşorat (aşa cum mai fac unele personaje din poveste, inclusiv prinţesele), ori prinţesa a căpătat dimensiuni giganteşti. Cădiţa este potrivită mai degrabă căţeluşului (dacă are) prinţesei, dar, la o adică, este bună şi pentru stăpână, mai ales că vara a fost călduroasă şi un duş a fost întotdeauna o binecuvântare. O a treia variantă (posibilă) este că mica piscină din imagine i-ar fi rămas cadou de la Irinel Columbeanu, cunoscut pentru răul tratament pe care îl aplică fostelor iubite şi pentru zgârcenia lui.

Poza nr. 7

Brianna Caradja

O mişcare graţioasă în natură, cum îi stă bine unei prinţese, pe un fond de gazon foarte bine îngrijit (nu că astfel de gazoane, mult mai bune decât unele de pe Arena Naţională, n-ar putea exista şi prin Ferentari, unde locuieşte diva cu sânge domnesc).

Poza nr. 8

Brianna Caradja

Dans pe mese cu eşarfă” s-ar putea intitula un tablou cu această ipostază. Nefiind decât o nevinovată şi mult mai ieftină imortalizare a aparatului de fotografiat, să spunem doar că prinţesa Caragea îşi trăieşte „La dolce vivo” (sau „vita, mă rog).

Poza nr. 9

Brianna Caradja

Tot în presupusa „piscină” a lui Irinel Columbeanu, de data asta într-o ipostază ceva mai discretă. Pesemne că prinţesa şi-a dat sema că o astfel de imagine nu o avantajează, aşa că în ultimul moment şi-a acoperit, timidă şi prevenitoare, chipul domnesc.

Poza nr. 10

Brianna Caradja

O călugăriţă sexy? O prinţesă cu capă şi batic? În definitiv, nu este important ce sugerează imaginea, ci doar ce se vede: o prinţesă sexy cu capă, batic şi cu aer de călugăriţă smerită. Amin!

 

www.expresspress.ro

foto:Stefan Ionita

blank