Showbiz, Stiri, Ultima Ora

Brenciu Vs. Banica Jr. Vezi cine a fost cel mai bine platit artist de Revelion!

In ultimii ani, un razboi tacit s-a dat intre Horia Brenciu si Stefan Banica Jr. Miza? Cele mai mari incasari de Revelion. Daca pana acum Banica era „regele” spectacolelor de Sarbatori, anul acesta roata s-a intors.

Brenciu-Vs--Banica-Jr--Vezi-cine-a-fost-cel-mai-bine-platit-artist-de-Revelion-

In urma cu cativa ani, Brenciu era doar umbra lui Banica jr. in lumea divertismentului. Acum, insa, vedeta Antenei 1 este in prim-plan, ba chiar l-a intrecut pe rivalul sau. Horia Brenciu a fost cel mai bine platit artist de Revelion, in conditiile in care nu a avut decat trei spectacole la trecerea dintre ani.
Surse din preajma omului de televiziune sustin ca in noaptea de Anul Nou, el a fost pe val, iar suma castigata il plaseaza pe primul lor in top-ul incasarilor.
„Horia este extrem de apreciat si, in aceste conditii, o prezenta de-a lui este si remunerata pe masura! Asa s-a intamplat si de Revelion, unde Brenciu a incasat doar dintr-un foc in jur de 30.000 de euro, pentru un recital de senzatie la Palatul Parlamentului. El si-a facut aparitia la petrecerea de Oscar in partea a doua a serii, avandu-i alaturi pe instrumentistii de exceptie din orchestra sa, si a facut un program incredibil, care a ridicat pe toata lumea in picioare. Onorarii mai mici, de „doar” 10.000 de euro, cantaretul le-a solicitat pentru cele doua show-uri din Piata Constitutiei si dintr-un club de fite din Capitala. In total, Horia Brenciu a castigat intr-o singura noapte in jur de 50.000 de euro, din care, normal, si-a platit si colaboratorii”, au spus persoane din preajma vedetei.

blank