Un incident extrem de periculos s-a produs vineri după-amiază, Bulevardul Regina Elisabeta în București. Din cauza ploii şi a vântului puternic o schelă s-a prăbuşit în mijlocul străzii. O altă schelă a căzut parțial, la câteva străzi distanță. Traficul este restricționat. 

Din primele informații de la această oră, nu au fost rănite persoane de schela prăbușită pe Bulevardul Știrbei Vodă. În plus, nu a fost lovită vreo mașină.

Reprezentanții ISU au precizat pentru că nu au multe informații despre acest incident, deoarece intervin în cazul unei schele prăbușite pe Bulevardul Regina Elisabeta.

„În urmă cu scurt timp, a fost restricționat traficul rutier pe Bd. Regina Elisabeta între Calea Victoriei și Str. Academiei, ambele sensuri de circulație, precum și pe Str. Știrbei Vodă între Str. Popa Tatu si Calea Victoriei, în ambele locații fiind schele căzute pe partea carosabilă”, a transmis ISU București-Ilfov.

Citeste si...
Jean Claude : Nu există pericolul ca Italia să renunţe la euro, pentru că ar fi sinucigaş

Potrivit informațiilor primite probleme și în Piața Unirii din Capitală, un suport de panou publicitar fiind luate de vânt, însă circulația nu este afectată.

De asemenea, mai mulți copaci au căzut în Parcul Cișmigiu și Dealul
Arsenalului.

Cod galben de ploi pentru Capitală, valabil până la ora 18:30
Meteorologii au emis cod galben de ploi pentru Capitală, valabil până la ora 18:30, interval în care vor fi semnalate averse, intensificări ale vântului, descărcări electrice și vijelii, informează ANM.

Administrația Națională de Meteorologie anunță că a fost emis cod galben de ploi pentru Capitală, valabil până la ora 18:30.

Potrivit meteorologilor, se vor semnala averse ce vor cumula local 15…20 l/mp și izolat 25 l/mp, intensificări ale vântului, izolat vijelie.

De asemenea, poate să apară și grindină de mici dimensiuni și descărcări electrice.