Lukoil
Social

Breaking news! Lukoil a majorat prețurile la carburanți! Cea mai ieftină benzinărie din România are acum prețuri identice cu OMV Petrom! Cât costă litrul

Isteria provocată la pompele de carburanți miercuri seară vine cu schimbări fără precedent. Marile benzinării au crescut prețul până și la 15 lei pe litru. Lanțul de benzinari Lukoil are cea mai eftină benzină.

Lukoil a majorat prețurile la carburanți! Printre puținele benzinării care și-au păstrat aseară prețurile au fost cele din lanțul Lukoill, însă joi dimineață totul s-a schimbat. În noaptea de miercuri spre joi, benzinăriile Lukoil practicau prețuri de 7,5-7,7 lei/l de carburanți, însă începând cu ora 08:00, acestea au crescut la aproape 8 lei/l.

Lukoiil a majorat prețurile la carburanți! Cea mai ieftină benzinărie din România are acum prețuri identice cu OMV Petrom! Cât costă litrul

După haosul de seara trecută în Bucureşti, când sute de şoferi au format cozi uriaşe la benzinării de teama că benzina şi motorina se vor scumpi foarte mult în zilele următoare şi că nu vor mai avea de unde alimenta maşinile, autorităţile îi liniştesc pe români şi spun că România nu va rămâne fără carburanţi.

Preţurile la carburanţi în Bucureşti variau joi dimineaţă între 7,43 şi 9,59 lei pe litru, după ce seara trecută şoferii au format cozi imense în benzinării de teama scumpirilor.

Benzina standard are un preţ pe litru de 8,65 lei la MOL, 8,08 lei la OMV, 7,99 Petrom şi 7,43 Lukoil. Benzina premium costă 9,09 la MOL, 8,68 lei la OMV, 8,45 lei – Petrom şi 7,65 lei – Lukoil, potrivit datelor din Monitorul Preţurilor la Carburanţi, aplicaţie lansată de Consiliul Concurenţei.

Litrul de motorină standard costă 9,12 lei – MOL, 8,24 – OMV, 7,99 – Petrom şi 7,98 – Lukoil, iar cel de motorină premiul este 9,59 – MOL, 8,78 lei – OMV, 8,35 – Petrom şi 8,34 Lukoil.