gabi_firea
IT&C

BREAKING NEWS: Gabriela Firea s-a inscris in PSD

Jurnalista Gabriela Firea s-a inscris in partidul PSD. Dupa ce a declarat ca e foarte dezamagita de colegii din Antena, aceasta trezindu-se cu un contract expirat si in afara grilei de programe de toamna a trustului Intact, Gabriela Firea a luat o decizie radicala in ceea ce priveste cariera sa. Va face politica. Sotul, Florin Pandele este alaturi de ea in acest nou inceput.

gabi_firea

 Astazi, Gabriela Firea a anuntat inscrierea sa in PSD, iar colegii partidului au primit-o incantati si cu bratele deschise. Gabi a declarat in cadrul conferintei de presa organizata pe aceasta tema, ca decizia sa de a intra in politica a fost influentata si de sotul sau Florin Pandele, politician local, care i-a dat cateva sfaturi utile.

 

Sunt genul de femeie care isi asculta sotul, tine cont de opinia sa, iar el nu m-a dezarmat, nu mi-a spus ca e mai bine acasa, ca avem un baietel mic sau sa te ocupi de un business, ci m-a incurajat”, a declarat noul membru PSD, Gabriela Firea.

 

In politica nu se merge ca la plimbare

 

Pe de alta parte, Gabi a tinut sa mai precizeze ca sotul a avertizat-o ca in politica nu se merge ca la plimbare, ci va avea nevoie de mult tact si bun simt, mai ales atunci cand va fi atacata ca si om politic. Atat Gabriela Firea, cat si noii colegi din breasla politica, sunt convinsi ca experienta in presa a jurnalistei de 22 de ani, naturaletea si bunul simt, care o caracterizeaza, sunt instrumente cheie in reusita sa.

blank