Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declanșat, într-o postare pe Facebook, un atac furibund la adresa PNL, despre care spune că nu dă bani pentru români, dar va arunca fonduri mari pe capriciile politice, respectiv alegerile anticipate.

https://www.facebook.com/gabifirea/

„Asta da veste rea pentru romani! Unde s-au dus toate promisiunile desarte? Unde sunt autostrazile, spitalele, scolile construite? Nu sunt bani pentru nimic, in guvernarea PNL! Nici pentru alocatii marite, nici pentru majorarea punctului de pensie, nici pentru investitii. Se imprumuta zilnic Finantele. Daca nu au gasit “gaura metaforica in contabilitate”, atunci o fac ei. Sa lase ceva in urma cand vor pleca!

Citeste si...
Orban consideră că imaginea Guvernului a fost făcută ”zdrențe” din cauza lui Voiculescu. USR-PLUS au mofturi

Avem, insa, bani, multi, multi, pentru alegeri : anticipate, doua-trei-sapte tururi! Cat mai multe si mai dese, cu atat mai bine, cred ei. Din dorinta de a se razbuna pe noi, sfarsesc prin a se razbuna pe popor si chiar pe proprii lor colegi!

Toate aceste cheltuieli anuntate sunt bani luati de la romani si aruncati pe ambitii politice si trufii de moment. Tineti minte aceste cuvinte : “inainte sa apuci pe calea razbunarii, sapa doua morminte”. Stia Confucius ce stia! Se aplica perfect acum!”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.