Showbiz, Stiri

Botezatu s-a impacat cu Denisa Nechifor?

Se pare ca Denisa Nechifor si Catalin Botezatu formeaza cel mai nou cuplu din showbiz. Chiar daca in urma cu trei ani au avut o relatie, cei doi au fost destul de discreti cu viata personala si nu au dat prea multe detalii.

61595449

Mai nou, Denisa Nechifor şi Cătălin Botezatu vor colabora pentru un proiect demarat de fosta iubită a lui Adi Cristea. Cu toate astea, Denisa nu se sfieste sa spuna lucruri frumoase despre fostul iubit al Biancai Dragusanu, lasand sa se inteleaga faptul ca ar putea si o relatie mai intima.

61595450

“A fost o poveste frumoasă, nu amoroasă. Aşa cum el vorbeşte frumos despre mine, pentru că i-am lăsat o impresie bună, aşa vorbesc şi eu despre el, pentru că merită. Pe lângă faptul că suntem prieteni, încercăm să colaborăm şi pe partea profesională. Cătălin este un bărbat minunat, are o seriozitate profesională impecabilă şi asta mă priveşte pe mine acum”, a declarat ea ,la Prima TV.”Eu sunt o femeie liberă, pot să fac ce vreau, cu cine vreau. Dumnezeu ştie ce va fi. Crăciunul acesta îmi doresc câteva ore de linişte alături de cine vreau eu”, a mai adaugat Denisa.