Anda Adam, o posibilă purtătoare de sarcină pentru Cătălin Botezatu?!
Showbiz, Stiri

Botezatu ar face un copil cu Anda Adam, dar merge la pensiune cu Tania Budi

Lui Bote îi place de Anda Adam pentru comportament, că munceşte mult şi nu are o zi liberă şi pentru că e frumoasă

Anda Adam, o posibilă purtătoare de sarcină pentru Cătălin Botezatu?!
Anda Adam, o posibilă purtătoare de sarcină pentru Cătălin Botezatu?!

Nehotărât este Cătălin Botezatu! Ar vrea şi nu ar vrea să fie cu Anda. O place, îi enumără atuurile, îl măguleşte că-i cere părerea, dar apoi… designerul pleacă cu Tania Budi.

Toata lumea a fost uimita de faptul ca Anda Adam si Catalin Botezatu s-au afisat impreuna la Media Music Awards unde s-au si sarutat in fata tuturor celor prezenti.

Designerul a tinut sa clarifice situatia dintre cei doi si recunoaste ca ii place foarte mult de aceasta si ca Anda are toate calităţile, apreciind-o ca pe… o iapă, că tot are un cal Bote pe pagina de întâmpinare de pe Facebook. Ei bine, cu ea ar face un copil!

“Între mine şi Anda nu e un artificiu de imagine, aşa cum îşi închipuie lumea. Ne leagă o prietenie frumoasă bazată pe faptul că ne înţelegem foarte bine. Anda este o persoană care munceşte enorm de mult, care face un show cu totul şi cu totul profi! Am nevoie de o femeie care să accepte că eu sunt mereu plecat, iar munca e pe primul loc. Anda e genul acesta de femeie… La ea e ziua şi concertul. Poate acesta e motivul pentru care ne potrivim: fiecare înţelege munca celuilalt. Nu ştii niciodată ce îţi rezervă viaţa. Eu nu am fost adeptul familiei, al copiilor. Cu Anda e ceva special, aş face un copil cu ea. O cunosc de mulţi ani. Merg des la concertele ei! De fiecare dată când introduce ceva nou în show, mă sună şi îmi povesteşte, îmi cere părerea. Nimeni nu ştie că fratele ei, care acum e plecat în Austria, a lucrat pentru mine ca model. Vara asta, i-am cunoscut şi mama. E o femeie superbă, iar Anda îi calcă pe urme. În afara aspectului fizic, îmi plac artista şi comportamentul Andei Adam”, a povestit Bote pentru ziarul Ring.

Tania Bote
Tania şi Cătălin, la o pensiune de lângă Sibiu

Nimic de zis, Anda are calităţi pe care le vede o lume întreagă, mai ales mulţimea ei de fani. Dar dacă o place Cătălin, ce căuta a doua zi după ce a sărutat-o pe cântăreaţă pe scena de la Sibiu, cu Tania Budi?! Sau urmează să o evalueze şi pe Tania, că parcă şi ea ar putea face un copil cu Bote… (I.G.)