Showbiz, Stiri

Bote a vrajit-o Anda Adam de 1 MAI, pe plaja

Bote si Anda Adam si-au petrecut impreuna o mini vacanta de 1 MAI

Bote si Anda AdamDesignerul Catalin Botezatu si Anda Adam au petrecut impreuna ziua de 1 MAI pe plaja. Ea, data cu ulei pe corp si cu un cocktail in mana, el foarte sarmant si galant, au facut imaginea unui cuplu de vis.

Bote a spus ca ii place sa isi petreaca timpul alaturi de Anda. II place ca femeie si nu ar ezita sa o fure pe undeva in vreo vacanta.

„Nu suntem singurii care petrecem de 1 mai la mare. Cred ca ne traim amandoi viata. ne preocupa cariera noastră si ne place sa ne revedem oricand la o plaja. Nu conteaza unde, aici sau in strainatate. Poate plecam si in vacanta impreuna. Ne place viata amândurora. Nu suntem setati pe familie deocamdata.

Anda imi place ca femeie. E sincera, dureros de sincera. E o femeie frumoasa. Este femeia-accident. Daca intorci capul dupa ea, faci accident. Nu ai cum sa nu o observi.”, a spus Botezatu.

 

Nici Anda nu a putut sa stea deoparte cu comentariile si a spus ca il apreciaza foarte mult pe designer, mai ales punctul lui forte.

 

„Nu-mi plac lucrurile planificate. las lucrurile sa se intample lejer, natural. La Catalin imi place profesionalismul si ca are coloana vertebrala. Se respecta si are o mare calitate ca om. Punctul forte nu pot sa vi-l spun.”, a declarat Anda.

 

blank