Showbiz, Stiri

Botcari spune că nu s-a culcat cu Nilă. Explicaţia ei e greu de crezut

După ce, acum două zile, a afirmat răspicat că a petrecut o noapte nebună cu Mihai Costea, acum Denisa Botcari dă la întors. Blonda spune că nu s-a culcat cu fotbalistul, ci doar a dormit cu el în pat.

denisa_botcari_05

Denisa Botcari, cea care a avut nenumărate aventuri cu persoane mai mult sau mai puţin publice de la noi, susţine că nu s-a culcat cu Mihai Costea, aşa cum spusese iniţial. Aceasta a declarat aseară că a ajuns în pat cu fotbalistul… doar pentru a dormi.

Se pare că planurile lui Nilă nu au fost duse la bun sfârşit pentru acesta s-a îmbătat, iar Denisa Botcari a refuzat să facă sex cu el, în camera de hotel în care se aflau amândoi la miezul nopţii.

“Cine crede bine, cine nu nu. N-am făcut nimic la hotel. Am şi dormit îmbrăcată. S-a îmbătat prea tare, asta s-a întâmplat. De aceea nu am făcut nimic. Şi pentru că nu am vrut eu, mi s-a părut că nu sunt în siguranţă”, a declarat ea, la “Un show păcătos”.

Ulterior, ea a publicat un mesaj pe pagina de Facebook în care susţine acelaşi lucru. Motivul e, de data aceasta, altul: iubeşte pe altcineva. “Nu am despărțit pe nimeni, nu fac pe nimeni sa sufere!am arătat niște mesaje ca sa demonstrez ca nu sunt nebuna si vorbesc aiurea. Nu sunt interesata de persoana lui (Mihai Costea). A fost o simpla iesire si atat! Am in suflet un alt om la care tin ,deși lucrurile nu sunt roz si încerc sa il uit ,eu nu vin sa imi strig of’ul in gura mare! Asa ca va rog nu mai vorbiti aiurea!”, a completat ea.