Showbiz, Stiri

Botcari, scuzată că a făcut sex cu Nilă: “Nu ştia că mai e cu Daniela”

După ce s-a aflat că Mihai Costea a înşelat-o pe Daniela Crudu, iar cei doi s-au despărţit, au apărut zvonuri că jucătorul de la Steaua ar fi avut o aventură cu Denisa Botcari.

denisabotcar

În apărarea blondei, care a avut o relaţie şi cu Adrian Cristea, a sărit Carla Olos, cunoscută drept “roşcata lui Cristea”. Prietenă bună cu Denisa, ea a povestit, în cadrul emisiunii “Răi da buni”, de la Antena Stars, că blonda nu ştia că Nilă era încă cu Daniela. Carla a povestit că Nilă i-ar fi spus că e liber de contract.

“Eu o cunosc pe Denisa şi dacă e adevărată povestea asta, atunci ea nu ştia de relaţia acestora. Ea nu e genul care să spargă relaţii. Nu ne povestim de relaţii. Dacă are ceva cu el, atunci probabil a vrut să ţină totul ascuns. Nu dai o relaţie până nu eşti sigur de o relaţie. Cert este că Denisa Botcari nu s-ar fi combinat cu el dacă ştia că mai este cu Daniela Crudu. Toată lumea ştia că s-au despărţit. Ce vină am eu sau Denisa dacă el a căutat-o? Ce vină are Denisa în ecuaţia asta?”, a declarat ea la Antena Stars.

În plus, Carla a povestit că Denisa nu vrea o relaţie acum şi că oricum blonda va povesti tot:”Nu cred că Denisa îşi doreşte o relaţie acum. Are alte proiecte acum. O relaţie necesită timp. Cu siguranţă, dacă Denisa va considera că este nevoie, va ieşi şi va vorbi. Eu sunt sigură că dacă ea ştia că Nilă era cu Daniela nu s-ar fi dus cu el”.

Daniela Crudu a dezvăluit luni, în cadrul emisiunii “Acces Direct”, că Nilă a avut o relaţie în paralel cu o fată din Râmnicu Vâlcea, timp de opt luni: Am dat telefoane, vreo şapte persoane mi-au spus. Toată Vâlcea ştia, numai eu nu. Nu l-am controlat niciodată. Era cu o fată Alina, din Vâlcea. Eu nu am pus niciodată întrebarea, nu mă gândeam. Am auzit că umblă cu mai multe femei. El nu a recunoscut, a făcut circ”.

Însă Cruduţa a recunoscut că nu ştie dacă Denisa a avut o aventură cu iubitul ei, dar că îl crede în stare după ce a aflat de infidelitatea lui Nilă.