Boris Johnson
International

Boris Johnson, tată pentru a opta oară la 59 de ani. Ce mesaj a transmis soția sa (FOTO)

Boris Johnson a sărbătorit recent venirea pe lume a celui de-al optulea copil. Carrie Johnson, soția fostului prim-ministru britanic, a anunțat marți cu bucurie nașterea celui de-al treilea membru al familiei lor, scrie AFP.

Boris Johnson a devenit tată pentru a opta oară. Bun venit pe lume, Frank Alfred Odysseus Johnson, născut pe 5 iulie la 9.15″, a scris Carrie Johnson, în vârstă de 35 de ani, pe Instagram, într-o postare care însoţeşte o fotografie în care apare cu nou-născutul în braţe.

„(Puteţi ghici numele pe care l-a ales soţul meu!?)”, a adăugat ea mulțumind personalului în același timp. Bebelușul este cel de-al treilea copil al cuplului, care s-a căsătorit în 2021, după nașterea lui Wilfred, în aprilie 2020, și a lui Romy, în decembrie 2021, când Boris Johnson era încă prim-ministru.

Boris Johnson, în vârstă de 59 de ani, mai este tatăl altor patru copii (doi băieți și două fete) din căsătoria sa anterioară cu avocata Marina Wheeler, a doua sa soție. În plus, fostul prim-ministru a recunoscut că mai are o fiică dintr-o relație extraconjugală.”

9

Boris a demisionat în urma scandalurilor în legătură cu organizarea unor petreceri la Downing Street
În septembrie 2021, cu puțin timp înainte de nașterea lui Romy, Johnson a confirmat la postul de televiziune american NBC că avea la momentul respectiv șase copii, fără a pune însă capăt speculațiilor privind numărul real al copiilor săi, conform Agerpres.

Johnson a părăsit funcția de prim-ministru al Marii Britanii în vara anului 2022, fiind forțat să demisioneze în urma unor scandaluri. Ulterior, el a obținut câștiguri considerabile susținând discursuri, în timp ce încă era parlamentar. Johnson a demisionat luna trecută, anticipând publicarea unui raport parlamentar care a constatat că a mințit cu bună știință Parlamentul în timpul pandemiei de coronavirus, în legătură cu organizarea unor petreceri la Downing Street.

blank