Monden, Stiri

Borcea vs Facebook, la Politie

Borcea vs Facebook, la Politie

blank

Omul de afaceri, Cristi Borcea a depus plangere la Politie impotriva facebook. Pe site-ul de socializare au aparut conturi in numele lui si a sotiei Alina. Ceea ce l-a scos din sarite pe Borcea sunt cateva poze truncate cu Alina goala.

 

Cristi Borcea a depus plangere la Politie pentru furt de identitate si cere ca falsificatorii facebook sa fie prinsi si pedepsiti. Omul de afaceri sustine ca s-a trezit peste noapte, impreuna cu sotia Alina, cu conturi pe facebook unde comenteaza injura si posteaza lucruri de care nu au habar. Ba mai mult, in ceea ce priveste contul Alinei Borcea, lucrurile sunt mai grave, au aparut poze cu ea goala, truncate sustine Borcea, si rau itentionate.

 

“Asa ceva este incredibil! Cu ceva timp in urma m-am trezit ca as avea o pagina pe o retea de socializare, in conditiile in care eu nu utilizez internetul. Acolo se purtau dialoguri in numele meu. Injuraturi, declaratii de-ale mele, tot felul de tampenii. Am atras atentia atunci ca nu voi lasa situatia asa, dar acum s-a ajuns prea departe. Vad ca si sotiei mele i-a fost făcuta o astfel de pagina, pe aceeasi retea de socializare, fara ca Alina sa aiba vreo legatura. I-au trucat pozele ai au pus-o dezbracata”, a declarat Borcea vizibil suparat si pornit sa se bata cu oricine pentru integritatea sotiei sale. Familia Borcea are incredere in organele de stat romane competente ca vor face lumina in acest caz.

 

blank