Borcea
Featured, Showbiz

Borcea și-a adunat toți copiii la hotelul său din Olimp

După o binemeritată vacanţă în Turcia, la Bodrum, şi o reuniune de familie aproape completă acolo, cu 6 dintre copiii săi, Cristi Borcea şi Valentina Pelinel s-au mutat în gaşcă completă pe litoralul românesc.

Mai precis, la Olimp, acolo unde au un hotel de patru stele, de care Valentina s-a ocupat îndeaproape.
Borcea
Pelinel şi gemenele, Indira Maria şi Rania Maria
La 40 de ani, Valentina Pelinel este fericită! Fostul fotomodel radiază şi trăieşte cea mai frumoasă perioadă a vieţii ei, lângă bărbatul iubit, Cristi Borcea (51 de ani), şi copiii lor, gemenele Indira Maria şi Rania Maria, în vârstă de 2 ani şi 5 luni, şi băiatul lor, Milan Cristian, care are deja 5 ani.
Borcea
Alex şi Milan
Valentina postează aproape zilnic poze cu ea şi copiii săi de la mare, iar cu o zi în urmă, vedeta a făcut virală o poză cu „fetele lui tata”, mai precis, Melissa (18 ani), din căsătoria cu Mihaela Borcea, gemenele lor, de 2 ani şi 5 luni, Indira Maria şi Rania Maria, Gloria, fetiţa din căsătoria cu Alina Vidican, pe care au sărbătorit-o recent, căci a împlinit 6 ani pe 24 iulie, şi Carolyn, o fetiţă la fel de superbă, care are acum 14 ani, rezultată din relaţia lui Cristi Borcea cu avocata Simona Voiculescu.
Borcea
Borcea, alături de băieții Alex, al Alinei, și Milan, al Valentinei

“Ne petrecem o mare parte din vară la Olimp, la hotelul nostru. Ne place, că e liniştit. Mergem la plajă, ne jucăm, fetele mai mari se joacă şi cu cei mici, aşa e drăguţ! Noi ne pozăm când cu fetele, când cu băieţii, când cu toţi, avem o familie mare şi frumoasă. Se înţeleg bine toţi copiii, iar tati e fericit că are toţi copiii alături de el şi este foarte mândru de ei! Toţi copiii au moştenit părul de la Cristi, inclusiv gemenele, nu doar fetele mai mari, eu am părul moale. Ele au toate un păr superb! Noi stăm acum la mare, dar suntem mai mereu pe drumuri, mai venim, mai plecăm din Bucureşti, suntem ocupaţi cu business-urile”, a mărturisit, Valentina Pelinel.
1
Milan şi Gloria
Omul de afaceri Cristi Borcea e de admirat pentru că nu îşi neglijează cei 9 copii şi are grijă de fiecare, îi vede frecvent, îi duce în vacanţe şi se ocupă de tot ceea ce au nevoie. Cristi Borcea s-a căsătorit la 48 de ani, pentru a treia oară, cu Valentina Pelinel. Cei doi au avut o nuntă fastuoasă la Budapesta.
3
Gemenele, Indira Maria şi Rania Maria, şi Gloria
Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei
Fostul boss de la Dinamo a avut o căsnicie de 22 de ani cu Mihaela, femeia care i-a dăruit trei copii: Patrick (22 de ani) şi gemenii Melissa şi Angelo (18 ani).

În timpul mariajului, Borcea a cunoscut alte două femei, şi anume pe fotomodelul Alina Vidican şi pe avocata Simona Dana Voiculescu.
Valentina şi Cristi Borcea se iubesc ca-n prima zi
Borcea
Pe prima a luat-o de soţie şi i-a făcut doi copii: pe George Alexandru (8 ani) şi pe micuţa Gloria (6 ani).
Pentru avocata Dana Voiculescu a fost doar amant şi din iubirea lor a apărut o fetiţă, Andreina Carolyn Christine, acum în vârstă de 14 ani.
Ulterior, cu Valentina a mai făcut 3 copii, Milan Cristian (5 ani) şi gemenele Indira Maria şi Rania Maria, în vârstă de 2 ani şi 5 luni.