Mirele îi trimitea mesaje de dragoste Mihaelei, în timpul nunţii cu cea de-a doua nevastă

e (5)

O poveste siropoasă face, de câteva zile, turul cafenelelor bucureştene de fiţe. Protagonişti: Cristi Borcea (44 de ani), crai de Dâmboviţa recunoscut, Alina Vidican (29 de ani), fost fotomodel şi amantă credincioasă vreme de 8 ani, şi Mihaela (43 de ani), fosta doamnă Borcea, în prezent femeie de afaceri consolidate pe spinarea deţinutului Borcea Cristian, acuzat de judecători de evaziune fiscală, înşelăciune şi spălare de bani.

e (2)

În urmă cu trei ani, Cristi Borcea îşi lua inima în dinţi, divorţa de Mihaela şi o cerea de nevastă pe mult mai “frageda” Alina Vidican, o bruneţică buzată, fiică a Banatului, pe care o cunoscuse într-un avion. Iniţiativa curajoasă a bărbatului care înfundă acum o celulă a Penitenciarului Poarta Albă, unde este vizitat când de fosta nevastă, când de actuala, a fost salutată de Gigi Becali, la acea vreme naşul mirilor, în prezent doar un deţinut cu state mai vechi. “Să fiţi sănătoşi, să vă iubiţi şi să vă fiţi loiali unul altuia”, le-a urat atunci naşul Gigi Becali, în timp ce le potrivea pe degete verighetele de 80.000 de euro.

Toate bune şi frumoase, după câteva ore de dănţuială şi un şpriţ potrivit de rece, Cristi se retrăgea discret, cu trabucul în colţul gurii şi cu telefonul lipit de ureche. Cu cine vorbea şi despre ce?

e (3)

Ne lămureşte un bun amic din anturajul foştilor soţi Borcea: “A fost ceva de pomină în seara nunţii lui Borcea cu Alina Vidican… Având, probabil, ceva remuşcări, omul o zăpăcea cu mesajele pe Mihaela. Femeia, supărată foc, încerca să uite de acest mariaj nefericit, să meargă mai departe… Tocmai de aceea, în seara nunţii fostului bărbat, ea a organizat petrecerea burlăciţelor…”.

Amintirile prietenului slobod la gură curg liniştit: “Mihaela şi-a chemat câteva amice bune cu care s-a aşezat la taclale şi, în timp ce se întăreau cu un gin tonic stins cu suc natural, bip, telefonul. Mesaj de la Cristi! “Ia, uite, fată, ăsta îmi dă mesaje în timpul nunţii cu Alina!”, a exclamat atunci surprinsă fosta doamnă Borcea. Mesajele cu pricina, de-a dreptul incendiare, sunau cam aşa: “Mihaela, îmi pare atât de rău că am divorţat… Tot pe tine te iubesc mai mult… Ai să mă ierţi vreodată?”. Sărăcuţa Mihaela, cum bipăia telefonul şi mai venea câte un mesaj lacrimogen, poc, spărgea câte un pahar! Îşi vărsa şi ea nervii…”, notează presa mondenă.

e (6)

Dezvăluirile despre viaţa amoroasă tumultuoasă a lui Cristi Borcea sunt confirmate şi de demersuri oficiale. De exemplu, cu doar câteva zile înainte să se pronunţe sentinţa în “Dosarul transferurilor”, decizie care l-a aruncat după gratii pentru şase ani şi patru luni pe Borcea, o femeie din Bucureşti îi intenta dinamovistului un proces de paternitate. Avocat de profesie, presupusa amantă a lui Borcea susţine că din rodul iubirii lor s-a născut o fetiţă care numără deja şapte ani! Contactat atunci de reporteri, amorezul n-a părut prea surprins: “Voi face testul de paternitate… Nu sunt sigur că este fata mea”. Dacă acest copil este sau nu al lui Borcea, vom afla în viitor. Cert este că el are deja trei moştenitori cu Mihaela: Patrick (16 ani) şi gemenii Melissa şi Angelo (9 ani) şi unul, George Alexandru (doi ani) cu Alina Vidican.

 

 

1 COMENTARIU

Comments are closed.