Featured, Showbiz

Borcea, din nou, tătic dupa gratii. Pelinel a nascut gemene

Bucurie imensă pentru Valentina Pelinel şi Cristian Borcea. Soţia afaceristului a născut chiar pe 1 martie cele două gemene pe care le aştepta. Odată cu venirea pe lume a micuțelor, Cristi Borcea a devenit pentru a opta, respectiv a noua oară tătic.

În vârstă de 38 de ani, Valentina Pelinel a născut într-o clinică privată din București

“Maria o să fie un nume, evident şi un nume de sfânt. Vor fi amândouă Maria. (…). Aveam două pătuţuri de la sora mea care are tot gemene. A apărut o ocazie, mi-a plăcut un proiect şi o să transform camera într-una de prinţese”, a spus Valentina Pelinel recent.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit în toamna anului trecut.

La începutul anului 2016, Valentina a anunţat că este însărcinată, iar zvonurile îl dădeau ca tată pe Cristi Borcea. La scurt timp de la naștere, fotomodelul a confirmat informaţiile.

Ea a devenit mămică pentru prima dată pe 8 iunie 2016. Atunci ea l-a adus pe lume pe Milan Cristian, care e cel de-al şaptelea copil al lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel a devenit soția lui Cristian Borcea pe 12 septembrie 2018. În ziua în care a avut loc cununia civilă s-a aflat și că vedeta este însărcinată cu gemeni. Nunta celor doi a fost pe 30 septembrie 2018 în Budapesta.

Valentina Pelinel este un fost fotomodel din România. Ea a fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu, de care a divorţat în 2014.