Bontea
Showbiz

Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, mișcare neașteptată după decizia Antenei 1

Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au luat o decizie neașteptată după ce au fost anunțați jurații noului sezon „Chefi la cuțite”. Ei le-au transmis și un mesaj fanilor.

Florin Dumitrescu s-a întâlnit la un restaurant cu Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu după ce au fost anunțați jurații noului sezon „Chefi la cuțite”. Cei trei vor fi înlocuiți cu Richard Abou Zaki, Alexandru Sautner, Ștefan Popescu și Orlando Zaharia.

Ce au făcut Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu

Cei trei chefi care s-au certat cu șefii Antenei 1 au postat și o fotografie pe Instagram cu zâmbetul pe buze. „Bună dimineața și spor la omletuță! @chef_catalin_scarlatescu @chef.sorinbontea.official”, a fost mesajul care a însoțit imaginea cu cei trei.

Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, mișcare neașteptată după

Mesajul lui Florin Dumitrescu

Florin Dumitrescu a transmis și un mesaj atunci când s-a aflat și numele noilor jurați de la „Chefi la cuțite”. Bucătarul a spus că dacă vede, nu înseamnă că trebuie să reacționeze și că încearcă să se axeze doar pe gândurile bune.

„Gânduri de azi:

– salut cu respect ziua de luni, trezit cu noaptea în cap și ambiție cât să ajungă încă vreo 30 de ani de acum încolo
– dacă nu răspund, nu înseamnă că nu văd. Dacă văd, nu înseamnă că trebuie să reacționez. Dar gândul meu  e  bun și pașnic, pentru că așa am fost educat!

 – am gustat azi dintr-o lecție frumoasă a ospitalității alături de proprietarul de la Ublo, un loc drăguț, cu un om fain la butoane

-încă mă gândesc cum să fac să recuperez niște datorii, mai ales că vin sărbătorile!

– voi fi alături de fratele meu Cătălin Scărlătescu pe 13 decembrie la o lansare importantă pentru  familia noastră!

– Sănătate vouă și nu uitați: Gătește cu mine și Românește. Punct și de la capăt sunt în promoție. Mulțumesc”, se arată în postarea făcută de fostul jurat de la Chefi la Cuțite.

Reacția lui Cătălin Scărlătescu

Pe 23 noiembrie, firma Antena Group, care deține Antena 1, a deschis câte un proces fiecăruia dintre chefi, la Tribunalul Bucureşti. Obiectul procesului menţionat pe portalul instanţelor este „obligarea să execute contractul de prestaţii artistice.

La momentul respectiv, Cătălin Scărlătescu a declarat că este nevinovat și că le dorește multă sănătate șefilor de la Antena 1. Bucătarul a mai spus că se aștepta să ajungă în instanță.

„Eu sunt pârâtul. Eu n-am făcut nimic rău. Dar întrebați-i pe ei de ce ne-au dat în judecată, că ei ne-au dat, nu noi. Mare lucru nu am ce să spun, nici nu vreau să spun vreo prostie, mai bine tac! Adică, nu știu ce scrie în acțiunea lor de judecată… Nici nu știam, am aflat de judecată acum un minut, mi-a scris cineva, băi, v-a dat în judecată Antena! Îți dai seama că ne așteptam să ne dea. Să le scrii că le doresc multă sănătate, fericire și putere de muncă!” a declarat Cătălin Scărlătescu.

blank