Dezamăgit, Şerban Huidu a fost cel care a făcut anunţul public

  Catalin Dezbracatu Mihai Gainusa

Bombă pe piaţa mass media din România: Mihai Găinuşă şi Codrut Keghes alias Cătălin Dezbrăcatu’ au plecat de la emisiunea care i-a făcut celebri: Cronica Cârcotaşilor.

Şerban Huidu a scris aseară, pe contul său de Facebook: “Am trait ieri si azi unele dintre cele mai amare zile ale vietii mele! Mihai Gainusa si Dezbracatu’ au ales în fata tuturor colegilor să părăsească echipa Cronicii în care citez: “Nu se mai regăseau”! Probabil vor urma şi alţii sau nu… Rămân anii de muncă, ideea şi o emisiune care încearcă să meargă mai departe! Dacă va reuşi voi decideti! Le multumesc în numele tuturor colegilor (nu puţini si nu atat de vizuali) pentru ce au facut şi pentru anii frumosi petrecuţi impreuna şi le urez succes!”.

Şerban Huidu a mai adăugat, pentru presa mondenă, dând de înţeles că a fost luat prin surprindere: “Anunţul a fost făcut ieri şi nu au dat mai multe amănunte. Vom vedea ce vom face pe viitor”. Întrebat de ce nu a fost Găinuşă cel care să anunţe public acest lucru, Huidu s-a limitat în a spune: “Trebuia să-şi asume cineva şi acela am fost eu”.

Dar Mihai Găinuşă a venit până la urmă cu propriile sale precizări: “Ultimii trei ani au fost cei mai grei din viaţa mea profesională”!

cronica gainusa

Mihai Găinuşă a mărturisit că a decis să plece de la emisiunea „Cronica Cârcotaşilor” pentru că eforturile sale „nu au fost apreciate”. Realizatorul TV a dezvăluit că lucrează la un proiect nou, împreună cu Codruţ Kegheş, alias Cătălin Dezbrăcatu’.

„Am decis sa părăsesc Cronica Cârcotaşilor. De la TV. Ca la radio şi-a luat-o Şerban Huidu şi a plecat cu ea. Ultimii trei ani au fost cei mai grei din viaţa mea profesională. M-am luptat să salvez acest brand. După fiecare accident. Am luptat ca membrii echipei să aibă unde lucra în continuare. Mi-am asumat responsabilitatea coordonării emisiunii când Şerban nu era capabil. Am scris şi am prezentat aceasta emisiune 14 ani. Dar eforturile mele nu au fost apreciate. Ci dimpotrivă, mi s-a reproşat inclusiv că am adus un preot în platou. Am încheiat o etapă din cariera mea şi le mulţumesc încă o dată celor care au crezut în mine în tot acest timp. Eu şi Codruţ, că nu am voie să îi spun Dezbrăcatu, şi poate şi alţii, lucram la un proiect nou. Ne dorim să fim mai aproape de voi şi sper că toţi cei care ne apreciază să fie alături de noi. Va multumesc.”, a explicat Mihai Găinuşă, pe pagina personală de Facebook.