Showbiz, Stiri

Bombă în showbiz-ul românesc!

O vedetă tv i-a spus “adio” soţului la nici şase luni de la nuntă

semn_intrebare_38808300_93646900

Nu s-au făcut şase luni de la cununia civilă că soţul a şi părăsit domiciliul conjugal. Alina Puşcaş, prezentatoarea emisiunii “Te cunosc de undeva”, fost model şi actriţă în telenovela “Narcisa Sălbatică”, s-a despărţit de soţul său de origine austriacă, Viktor Bieltz.

Afaceristul a confirmat deja pe Facebook despartirea de frumoasa bruneta. De altfel, el ar fi parasit deja caminul conjugal.

61328655

Au trait timp de patru ani de zile o frumoasa poveste de dragoste, care s-a finalizat in luna mai printr-o cununie civila. Iubirea Alinei Puscas si a neamtului Viktor se pare insa ca nu a mai rezistat, iar in acest moment sunt despartiti.

Vicktor ar fi decis sa puna capat mariajului, iar surse din anturajul celor doi spun ca Alina ar avea deja alta relatie.

Un lucru este insa cert: Viktor a parasit caminul conjugal in urma cu doua saptamani si pare extrem de afectat de despartirea de fostul fotomodel.

61275423

Imediat dupa despartirea oficiala, el a scos toate pozele cu Alina de pe site-urile de socializare, unde a postat si un mesaj in limba engleza: “It s time for a new begening”(Este timpul pentru un nou inceput).

Prietenii au incercat imediat sa il consoleze, ba unii dintre ei l-au intrebat daca supararea lui are legatura cu femeia iubita. Iar raspunsul a fost unul afirmativ.

Momentan, nici unul dintre cei doi soti nu au depus actele oficial la Judecatorie si este foarte probabil ca divortul sa fie unul amiabil, la notariat.