Showbiz, Stiri

Bombă! Pleacă vedetele din trustul Pro?!

Florin Călinescu a fost primit cu braţele deschise la Prima TV

Calinescu-Mediafax_Foto-Dragos_Cristescu
Claudia Schiffer, invitata la Chestiune zilei de la ProTV, in urma cu 13 ani

Florin Călinescu revine la televizor, la Prima TV, cu o emisiune în formatul care l-a consacrat pe vremuri, la Pro TV, informează Paginademedia.ro. Este vorba despre emisiunea Chestiunea zilei, în formula de late-night gen Jay Leno care l-a consacrat la Pro TV. De data aceasta, postul care va găzdui emisiunea este Prima TV.

Cristian Burci, proprietarul Prima TV, a confirmat pentru Paginademedia.ro discuțiile avansate și planurile pe care le are cu Florin Călinescu.

Calinescu

“Dacă finalizăm discuțiile, emisiunea Chestiunea zilei va fi în grila de programe de la toamnă.”, a declarat Cristian Burci. Florin Călinescu va fi, la Prima TV, mai mult decât un prezentator de show TV.

“Ne dorim ca Florin Călinescu să fie implicat, alături de noi, în tot procesul de relansare a postului Prima TV”, a mai spus Cristi Burci.

Florin Călinescu nu va relua doar talk-show-ul, ci și pastilele de satiră Chestiunea zilei pe care le realiza la Pro TV.

E posibil ca un alt realizator tv va fi “agăţat” de postul Prima TV pentru relansarea din toamnă. Este vorba despre Mihai Bendeac care ar urma să realizeze câteva emisiuni speciale de umor. Din toamnă, urmează să aibă un show săptămânal.