Showbiz, Stiri

Bombă! Pentru prima dată în 18 ani de Pro Tv, Andreea Esca se plânge de locul de muncă!

Andreea: „Suntem ca la raionul de carne”

andreea_esca_89070500_97857500

Andreea Esca pare nemulţumită de condiţiile în care trebuie să prezinte Ştirile Pro Tv. Vedeta le-a mărturisit prietenilor virtuali că pe ea nu o sperie frigul deoarece pentru că la ea în studio este frig tot anul şi este obişnuită cu temperaturile scăzute.

„Poa’ sa ninga, poa’ sa ploua… eu ma duc la Pilates:-)! O zi reusita va doresc. Ne vedem pe seara… cand dumneavoastra o sa stati pe o canapea, acoperiti cu o patura calduroasa (sper) si eu tot in frig:-) . Deoarece la mine in studio e frig tot anul… Dar numai asa ne place. Mie si aparatelor din jurul meu… Cum zic cameramanii simpatici ai stirilor: „suntem ca la raionul de carne de la METRO:-)”, a scris Andreea Esca pe Facebook, alături de o poză în care apare purtând echipament sportiv și ținând pe șold o minge de gimnastică.

Esca

Oare Adrian Sârbu nu cunoaşte condiţiile grele de lucru ale vedetei postului?! Chiar nimeni nu o poate proteja pe delicata Andreea de „frigiderul” de la redacţie? Sau măsura de siguranţă a fost luată odată cu cifra salariului acordat vedetei, din care îşi poate lua liniştită medicamentele de răceală!

 

blank