Showbiz, Stiri

Bombă! Mircea Badea ar putea deveni curând… tată!

Carmen Brumă ar fi gravidă!

carmen-bruma-mircea-badea-1

Mircea Badea şi Carmen Bruma vor deveni în curând părinţi. Au primit vestea cea mare in urma cu cateva zile, insa nu doresc momentan sa faca publica aceasta informatie.

Mircea Badea si Carmen Bruma sunt impreuna de mai bine de 12 ani insa nici vorba de casatorie sau de intemeierea unei familii. Pana de curand cand, se pare, au aflat ca vor deveni parinti.

Conform ziarulring.ro, cuplul a aflat marea veste in urma controlului la o clinica din nordul Bucurestiului si, pentru a nu scapa informatia la presa, se duc la intalnirea cu medicul doar seara, pe intuneric, si de fiecare data infofoliti cu fulare si glugi pentru a nu fi recunoscuti.

Desi s-a speculat ca ar fi urmat tratamente de fertilizare, se pare ca Bruma a ramas insarcinata pe cale naturala.

carmen-bruma-mircea-badea-viva

Carmen s-a ferit sa confirme informatiile: “Nu am un raspuns pentru aceasta intrebare. Cand va fi cazul, se va vedea. Nu am cum sa ascund asta”, a declarat ea.

Carmen planuia, se pare, de ceva vreme, sa ramana insarcinata. Anul trecut, avand-l invitat in emisiune pe medicul Zorela Zgarbura, a adresat o intrebare care, spune ea, o macina de ceva vreme:

„Doamna doctor, recunosc, e o intrebare personala, dar o gravida poate face miscare pe timpul sarcinii, de genul: alergare usoara, bicileta, sarituri, roata?”.

Raspunsul afirmativ a entuziasmat-o atat de mult, incat a dat de inteles ca are unda verde la conceperea primului sau copil. „Perfect! M-ati convins! Ma apuc de treaba!”, a spus ea.

blank