Showbiz, Stiri

Bombă! Maharu: „Eu sunt iubitul Simonei Sensual”

Urmează împăcarea dintre Simona Sensual şi Maharu?!

simona_sensual_maharu

Telenovela dintre Simona Sensual şi Nicu Maharu este departe de a fi terminată. Relaţia de mai bine de 11 ani pe care cei doi au avut-o se pare că nu poate fi dată uitări, de către nici unul dintre ei.

Sensuala şi Maharu s-au iubit timp de mai bine de 11 ani, însă la un moment dat certurile i-au făcut să se despartă. Cei doi s-au mai contrat de-a lungul timpului, s-au împăcat din nou, iar în urmă cu 8 luni şi-au spus din nou adio. Totuşi, împăcările şi despărţirile nu au reuşit să îi facă să fie la cuţite, decât de ochii lumii, pentru că ei nu au negat nici un moment faptul că încă se iubesc.

Mai mult decât atât, Nicu Maharu a scos din nou „porumbelul”, la un eveniment monden. Aflat în Princess Club, la distraţie, alături de un prieten, fostul iubit al celebrei blonde a simţit nevoia să se laude, dar să şi anunţe că încă nu a renunţat la inima acesteia. Momentul s-a consumat în timp ce fotoreporterii aflaţi în club au început să îl fotografieze. „Eu sunt iubitul Simonei Sensual”, s-a recomandat acesta, mândru de întreaga poveste cu năbădăi care îl leagă de sexoasa blondă. Acesta nu este de altfel singurul gest pe care el în face în speranţa că se va împăca cu singura femeie care i-a cucerit inima. Se pare că de ceva timp, Maharu îi face marcaj strâns blondei şi încearcă să o convingă de faptul că locul ei este alături de el.

Pe de altă parte, Simona Sensual i-ar împărtăşi sentimentele. Ea s-ar fi confesat unor apropiaţi că nici ea nu a uitat relaţia de iubire pe care a avut-o cu Maharu şi că încă se mai gândeşte la acesta. De curând, chiar ea declara într-o emisine televizată că îşi doreşte un copil şi că dorinţa ei, de avea o familie cu bărbatul pe care l-a iubit atâta timp, nu s-a îndeplinit încă.

 

blank