Sport, Stiri

Bomba lui Alex Bourceanu!

„Prima senzaţie a fost că acesta a fost ultimul meu meci pentru Steaua în Liga Campionilor”

bourceanu_53858600

Alexandru Bourceanu, al cărui contract expiră la finalul sezonului, a declarat, marţi seară, că prima senzaţie pe care a avut-o la meciul cu Schalke a fost că joacă ultima partidă pentru Steaua în Liga Campionilor. Bourceanu este suspendat pentru partida cu Chelsea, de la Londra, şi ar putea pleca în iarnă de la Steaua.

„Am făcut un meci bun cred, rezultatul e echitabil. Sper că a fost un meci plăcut pentru toată lumea. În unele momente a fost o nebunie, dar nu aş vrea să mai comentez arbitrajul. Spre final a fost un meci pe contre, când ambele echipe ar fi putut marca.

Atât s-a putut! Locul 4, ultimul din grupă, 3 puncte, nu mai e nimic de zis. Probabil că sezonul viitor Steaua se va descurca mai bine.

Când am ieşit din teren, prima senzaţie a fost că acesta a fost ultimul meu meci pentru Steaua în Liga Campionilor, dar asta nu depinde numai de mine. Nu am niciun regret în acest moment, nu pot să spun dacă voi pleca sau nu”, a spus Bourceanu.

Steaua a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, marţi, pe Arena Naţională, în compania formaţiei germane Schalke, în etapa a cincea a grupei E a Ligii Campionilor şi nu mai are şanse de accedere în primăvara europeană.

 

blank