Showbiz, Stiri

Bombă la Intact! Bianca Drăguşanu… interzisă de CNA!

Din cauza starletei, Antena 2 nu a primit acceptul transformării în Antena Stars!

media_138667816325354900

CNA a decis să respingă transformarea Antenei 2 în Antena Stars întrucât postul s-ar transforma într-unul tabloid, dar și din cauza Biancăi Slav.

Postul Antena Stars ar fi trebuit să se relanseze, în această formulă, din 16 decembrie. Roscata revenea in televiziune si ar fi trebuit să aibă o emisiune tip reality show numită Academia Biancăi.

„Evoluția pieței tv din ultimii ani ne-a demonstrat că nu mai avem suficientă forță de a crește cota de piață a canalului așa că am decis relansarea stației. Vorbim de introducerea unor sloturi de știri și a unor emisiuni tip reality show în weekend”, a explicat Cristian Ionescu, managerul echipei care lucrează la transformarea Antenei 2.

Întrebat de Christian Mititelu ce fel de reality show va avea Antena Stars, acesta a vorbit despre două emisiuni, Academia Biancăi, și unul care „va intra indiscret” în viața asistentelor din emisiuni.

„Bianca Drăgușanu este un om care a reușit în viață. Este o fată de condiție modestă care și-a găsit drumul ei în viață. Și-a deschis un business, iată că acum are și o carieră în televiziune. Cel de-al doilea show este o producție care va intra indiscret în viața asistentelor tv, Ana Maria Mocanu și Loredana Chivu care sunt asistentele show-ului de noapte de pe Antena1, Un show păcătos” a spus Cristian Ionescu, informeaza Pagina de Media.

Chiar si asa, unul dintre membrii CNA nu este de acord sub nicio forma cu un astfel de format pentru ca nu sustine tabloidizarea unui post de televiziune ce va aduce odata cu el zeci de sesizari si reclamatii.

„În prezentarea postului este o tabloidizare sută la sută. Sunteți producător și la Acces Direct și la Un show păcătos, iar acest lucru nu face decât să-mi confirme că acest post va fi 24 de ore din 24 Acces Direct și Un show păcătos. Nu voi susține niciodată tabloidizarea unui post de televiziune așa cum o susțineți dumneavoastră. Eu, personal, nu votez grila cu prezența acestei vedete în ea. În octombrie au fost sute de reclamații pe subiectul care nu se mai termina pe principalii radiodifuzori cu căsătoria, cu mizeriile, cu tot ce ținea de intimitatea lor” a spus Narcisa Iorga, membru CNA.

blank