Cununia civilă a fiicei preşedintelui cu avocatul Radu Pricop a avut loc la Azuga

  wiygf (6)

Ioana Băsescu, fiica cea mare a preşedintelui Traian Băsescu, s-a căsătorit, ieri, cu avocatul Radu Pricop. Cununia civilă a avut loc la Azuga şi a fost oficiată de primarul Constantin Samson.

Potrivit edilului din Azuga, la eveniment au participat părinţii celor doi miri şi naşii cuplului. Elena Băsescu, sora Ioanei, nu a fost prezentă.

“A fost o onoare foarte mare. Cununia civilă a avut loc ieri, la ora 9:00 dimineaţă. Eu am fost anunţat acum două săptămâni că cei doi se vor căsători la Azuga”, a declarat primarul din Azuga.

Primarul din Azuga a mai adăugat că după căsătorie fiecare dintre soţi îşi va păstra numele de familie. Niciunul dintre ei nu are domiciliul în Azuga, însă au avut posibilitatea, conform legii, de a depune o cerere cu 15 zile înainte şi de a se căsători la Azuga.

“Nu este primul cuplu care nu e din Azuga şi care se căsătoreşte aici”, a adăugat primarul oraşului.

Ioana Băsescu şi Radu Petru Privopie sunt într-o relaţie de circa şase luni, avocatul dăruindu-i fiicei preşedintelui inelul de logodnă chiar în seara de Crăciun 2013, iar nunta era programată în vara 2014.

Radu Petru Pricop este un bun prieten al Elenei Basescu, dar şi al soţului acesteia, Bogdan Ionescu. Are 35 de ani şi este asociat al unui cabinet de avocatură. Proaspătul soţ al Ioanei Băsescu locuieste într-o zona de lux a Capitalei şi conduce maşini de sute de mii de euro: un Mercedes SL 63 AMG, în valoare de 150 de mii de euro şi un Maserati, ce sare de 100.000.

Fiica cea mare a preşedintelui a mai fost căsătorită timp de trei ani cu Bodo, solistul formaţiei Proconsul. Cei doi s-au căsătorit în 2003, cununia civilă fiind oficiată chiar de Traian Băsescu, primar al Bucureştiului la acea vreme.

A doua relaţie serioasă a Ioanei Băsescu a fost cu un om de afaceri din domeniul divertismentului, de care s-a despărţit la începutul anului 2013, mai scrie presa.