Showbiz, Stiri

Bombă în showbiz! Oana Lis ar putea munci!!!

O ştire incredibilă a zguduit ieri mediul monden românesc: Oana Lis ar putea să-şi schimbe stilul de viaţă şi să se apuce de muncă!

 Oana plaja

Oana, soţia fostului primar Viorel Lis, a luat o decizie care i-ar putea schimba radical modul de viaţă.
După o colaborare cu Fabio, nonconformista Oana Lis a primit şi alte oferte în muzică. Oana și câteva prietene ale ei vor, mai în glumă, mai în serios, să pună bazele unei trupe de fete, pe stilul Spice Girls.

Blonda repetă miercuri seară la restaurantul Casa cu Dor din București, unde cântă piese precum „Trec țiganii” sau „Drumurile noastre toate”. Cel mai tare susținător al ei este chiar fostul edil al Bucureștilor, soțul ei, Viorel Lis.

Însă, dacă vrea o adevărată carieră în muzică, Oana va fi nevoită să lase stilul de viaţă relaxat de până acum şi să muncească pentru asta.

Este cunoscut faptul că Oana este o femeie fără inhibiţii, dar cu toate astea ceva, ceva a speriat-o de a ţinut-o departe de muncă.

Şi atunci s-a ocupat cu altele. De pildă, recent, Oana a lăsat să se vadă mai mult decât sperau mulţi dintre prietenii ei virtuali şi, deşi a acoperit partea de jos a corpului, mai cu seamă fundul pentru care s-a făcut atâta caz în ultimele zile, ea nu s-a sfiit să îşi expună o mare parte a sânului drept, neatins de soare.

Oare Oana Lis chiar va putea să reziste unui regim deviaţă specific unui artist?!

blank