Fotbalul din România se află în pauză competițională dar asta nu împedică cu nimic să apară noi scandaluri. Ultimul scandal îi are în prim plan pe Anamaria Prodan, soția antrenorului Stelei.

Anamaria Prodan este acuzată de un fost jucător de top că ar avea un amant. Acuzații au fost făcute de Ionel Ganea. Acesta a insinuat că Anamaria Prodan ar avea relaţii ‘intime’ cu Dan Alexa.

„Până acum, de când a revenit Reghe la Steaua, împreună cu «impresarul anului 2016», s-au făcut transferuri proaste la echipă. S-au adus jucători pentru a umple golurile, dar singurul transfer bun a fost Tamaş. Dintre jucătorii aduşi, tineri sau cu experienţă, nu a confirmat niciunul. E un mare semn de întrebare că s-au adus fotbaliști care nu joacă decât 4-5 meciuri pe sezon şi iau 4-5.000 de euro pe lună.

Nu zice nimeni că a distrus echipe?! Unde sunt FC Snagov, Petrolul, Năvodari, U Cluj sau Buftea? Toate sunt distruse. Acum se distruge şi Steaua. Ce face Reghe e conflict de interese. Nu vedeţi că joacă doar fotbaliştii care au contract cu impresarul anului 2016? Impresarul a dus jucători la Chiajna şi i-a dat un bonus şi preşedintelui de acolo.

Acum şi-a adus şi antrenor, Dan Alexa. Are o relaţie mai intimă cu el, mai deosebită. Se întâlnesc în timpul liber, la chef. Se vizitează. La Chiajna, primarul Minea stă cuminte şi primeşte şi el câte ceva. Aşa se întâmplă şi la Steaua, cu oierul, ciobănaşul”, a spus Ganea, la Sport.ro.

Reacţia soţiei lui Laurenţiu Reghecampf a venit imediat, dar a fost una extrem de împăciuitoare. “Eu am o părere senzaţională despre Ionel Ganea. Are un caracter deosebit şi e un antrenor de mare viitor. Eu sunt în Antalya, semnez un contract, şi nu am apucat sa văd nimic. Nu cred că Ionel Ganea a spus așa ceva. Eu l-am asistat pe Ionel Ganea la contractul cu Voluntariul, când a semnat ca să fie antrenor principal al echipei. Am încercat să îl ajut când a venit să vorbească despre problemele pe care le avea fiul lui la Rapid.

Consider că suntem prieteni și că relația noastră se bazează pe respect. Îl reprezint pe Dan Alexa de un an, timp în care l-am asistat la câteva contracte. Dan Alexa ne este prieten foarte bun de familie și un om incredibil. Repet, nu cred că Ionel Ganea a declarat așa ceva. Voi vorbi cu avocatul meu, Dan Idita, și revin cu amănunte. Eu sunt mandră că-l reprezint pe Dan Alexa, cel mai tânăr și de perspectivă antrenor român. La fel de mândră sunt că l-am asistat pe Ionel Ganea la semnarea contractului lui cu FC Voluntari”, a spus Anamaria Prodan.