Monden

Bomba in cuplul Nicoleta Luciu-Zsolt Csergo. Un martor declara ca Kynga e amanta lui Zsolt de 8 ani

Bomba in cuplul Nicoleta Luciu-Zsolt Csergo. Un martor declara ca Kynga e amanta lui Zsolt de 8 ani

blank

O femei de Miercurea Ciuc face declaratii socante si care ar putea decide divortul Nicoletei Luciu. Zsolt Csergo se iubeste cu antrenoarea Kynga de 8 ani. Aceasta nu a fost singura amanta a barbatului.

Paparazzi au facut public un video in care omul de afaceri, sotul Nicoletei Luciu, Zsolt Csergo, apare inbratisand tandru o bruneta frumoasa, dupa care o bruscheaza. Pe marginea scandalului, Zsolt nu a recunposcut in nici-un moment ca ar avea o relatie extra-conjugala, iar Nicoleta Luciu, desi a renuntat la verigheta a decis sa nu creada gura rea a targului. Un martor din Miercurea Ciuc arunca bomba. Nu e o apropiata a cuplului interzis Zsolt- Kynga, dar cunoaste toate detaliile rusinoase.

 

Pentru noi nu este o noutate. Noi, locuitorii din Miercurea-Ciuc cunosteam situatia aceasta, stiam de aceasta relatie de mai bine de opt ani. Ei au inceput o relatie acum mai bine de opt ani, inainte ca Zsolt sa fie cu Nicoleta. Sotul Kingai este plecat in Canada. Divortul dintre ei a avut loc din motive financiare. Ea a ramas singura cu copiii. Apropierea ei cu Zsolt a venit printr-o cunostintă, fosta iubita a lui Zsolt. Datorita acesteia a ajuns ea sa-l cunoasca pe Zsolt si sa ajunga sa lucreze pentru el. Ea era deja divortata, era singură”, povesteste martorul, fara a ezita in declararea detaliior.

 

Mai mult decat atat, Zsolt Csrgo este cunoscut prin partile unde locuieste amanta Kynga, ca fiind un Don Juan, acesta fiind vazut in mai multe ocazii in toiul distractiei in cluburi in compania mai multor domnisoare.

 

blank