Showbiz, Stiri

Bombă! Cine ar fi crezut că Ruxandra Ion va fi dată afară vreodată din MediaPro?!

 

Omul care a produs Abracadabra şi telenovelele trustului a rămas, de ieri, fără slujbă

ruxandra_ion

La doar câteva luni de la plecarea “tăticului” Adrian Sârbu, Ruxandra Ion, producătoarea telenovelelor de la Acasă TV, părăseşte postul, la scurt timp după ce membrii show-ului Serviciul Român de Comedie s-au mutat cu tot cu bagaje la Antena 1.

Ape tulburi în Media Pro. Pe fondul zvonurilor legate de o posibilă scoatere la vânzare a postului, tot mai multe dintre vedete părăsesc corabia. După ce săptămâna trecută, membrii emisiunii “Serviciul Român de Comedie” au semnat cu Antena 1, aceştia urmând să ţină show-ul în exact aceeaşi formulă la televiziunea din Băneasa, acum trustul primeşte o nouă lovitură.

“Ruxandra Ion, “mama telenovelelor”, a fost îndepărtată din grupul Pro TV. La fel Cosmin Ion, șeful MediaPro Entertaintent. Despărțirea celor doi de grupul Pro TV a avut loc ieri, după o discuție cu Aleksandras Cesnavicius, șeful operațiunilor CME din România”, informează paginademedia.ro.

Ruxandra Ion este printre cei mai vechi oameni din PRO, alăturându-i-se echipei încă de la începuturile stației. Prima producție făcută la Pro TV a fost emisiunea pentru copii Abracadabra. Ulterior, a lansat și a condus canalul Acasă TV. A coordonat toate telenovelele lansate de stație, precum Numai iubirea (primul serial de acest gen), Inimă de țigan, Regina – în care diva Loredana Groza a interpretat-o pe Rodia, și State de România. În ultima perioadă, Ruxandra Ion coordona, practic, toate producțiile de ficțiune ale grupului Pro, inclusiv cele realizate de fiul său, Ducu Ion.