Omul care a produs Abracadabra şi telenovelele trustului a rămas, de ieri, fără slujbă

ruxandra_ion

La doar câteva luni de la plecarea „tăticului” Adrian Sârbu, Ruxandra Ion, producătoarea telenovelelor de la Acasă TV, părăseşte postul, la scurt timp după ce membrii show-ului Serviciul Român de Comedie s-au mutat cu tot cu bagaje la Antena 1.

Ape tulburi în Media Pro. Pe fondul zvonurilor legate de o posibilă scoatere la vânzare a postului, tot mai multe dintre vedete părăsesc corabia. După ce săptămâna trecută, membrii emisiunii „Serviciul Român de Comedie” au semnat cu Antena 1, aceştia urmând să ţină show-ul în exact aceeaşi formulă la televiziunea din Băneasa, acum trustul primeşte o nouă lovitură.

„Ruxandra Ion, “mama telenovelelor”, a fost îndepărtată din grupul Pro TV. La fel Cosmin Ion, șeful MediaPro Entertaintent. Despărțirea celor doi de grupul Pro TV a avut loc ieri, după o discuție cu Aleksandras Cesnavicius, șeful operațiunilor CME din România”, informează paginademedia.ro.

Ruxandra Ion este printre cei mai vechi oameni din PRO, alăturându-i-se echipei încă de la începuturile stației. Prima producție făcută la Pro TV a fost emisiunea pentru copii Abracadabra. Ulterior, a lansat și a condus canalul Acasă TV. A coordonat toate telenovelele lansate de stație, precum Numai iubirea (primul serial de acest gen), Inimă de țigan, Regina – în care diva Loredana Groza a interpretat-o pe Rodia, și State de România. În ultima perioadă, Ruxandra Ion coordona, practic, toate producțiile de ficțiune ale grupului Pro, inclusiv cele realizate de fiul său, Ducu Ion.

 

 

 

Citeste si...
Victor Viorel Ponta face poante cu sărbătoritul “Crin”