Sport, Stiri

Bombă! Ce decizie a luat cel mai bogat român?

Ioan Niculae vrea schimbări majore în echipa Astrei

ioan_niculae

Ioan Niculae, patronul Astrei şi cel mai bogat român, a anunţat că are în vizor „şase, şapte jucători” şi e pregătit să aducă cel puţin doi noi jucători în iarnă, pentru a întări echipa în vederea câştigării campionatului.

Ioan Niculae a avut emoţii la Timişoara, unde Astra a câştigat, vineri, cu 2-1. „Sunt puţin îngheţat, dar mulţumit de această victorie. Vorba lui Dani Coman, pe care l-am întrebat la final: De ce mi-aţi creat emoţiile astea la sfârşit? El mi-a zis: Păi şi aşa aţi îngheţat în tribună, trebuia să aveţi ceva emoţii! Îl ştim bine pe Tudor, care are astfel de excese. Nu mi s-a părut un arbitraj bun, dar nu vreau să discut despre el.

Jucăm fiecare meci cât mai serios, să putem face faţă unui campionat destul de lung, pe care îl ducem pe două fronturi. În iarnă am mai avea nevoie de doi sau trei jucători. Trebuie să avem un lot de 23 de fotbalişti cu care să putem juca pe toate planurile. Urmărim 6-7 jucători şi sperăm să reuşim să aducem cel puţin doi dintre ei.

„M-ar mulţumi patru puncte în dubla cu Steaua. Aşa, am avea o şansă bună să terminăm pe unul dintre primele două locuri.”, a declarat Ioan Niculae, după ACS Poli – Astra 1-2.

Ioan Niculae are o avere de 1,7 miliarde de euro, conform publicaţiilor de specialitate.

 

 

blank