Showbiz, Stiri

Bombă! Care este vârsta reală a lui Keo?

Managerul şi fostul iubit al Andreei Bălan a ţinut cu dinţii de acest secret

  keo-varsta

Keo a reusit intotdeauna sa pastreze un aer de mister in jurul vartsei sale reale, lasandu-i pe cei interesati sa-si dea cu parerea referitor la anii pe care ii implineste. Desi pare mult mai tanar, iar conform unor biografii online anul acesta ar implini 36 de ani, se pare ca artistul ar fi depasit deja pragul varstei de 45 de ani…

Desi obiceiul de a-si ascunde varsta reala este in general caracteristic femeilor, nici Keo nu s-a inghesuit vreodata sa recunoasca public exact cati ani are. In unele biografii ale artistului, ce se gasesc pe Internet, sta scris ca ar fi nascut in iunie 1978, ceea ce ar insemna ca anul acesta implineste 36 de ani. Altii, pe de alta parte, spun ca fostul iubit al Andreei Balan ar avea de fapt 38 sau 39 de ani.

Conform presei mondene însă, Keo este ceva mai in varsta, si, chiar daca acest lucru nu s-ar zice dupa infatisarea lui tinereasca, implineste nu mai putin de 45 de ani.

“Keo nu-si spune varsta reala. Vrea sa para mai tanar, si chiar ii iese. Pentru varsta lui, pentru ca are 45 de ani, arata foarte bine! Nu are riduri, si nici multe fire de par alb. Se vopseste din cate stiu, dar si fara culoare pe par, nu are multe fire albe. Chiar zici ca are 30 si ceva de ani, 36, 37, hai 38”, a dezvaluit un apropiat al artistului.

blank