Showbiz, Stiri

Bombă! Bianca va fi prezentatoarea unei emisiuni nou-nouţe!

Ce post de televiziune a avut curaj să mizeze pe calităţile Biancăi?!

bianca-dragusanu1

Bianca este, fără doar şi poate, cea mai “discutată” vedetă din România. Publicul a fost dintotdeauna fascinat de roşcată, încă de pe vremea când aceasta era asistentă TV. Toţi fanii săi au, de acum, un nou motiv de bucurie: Bianca revine în televiziune, de data aceasta în postura de prezentatoare.

Bianca

Au trecut deja mulţi ani de când Bianca debuta pe sticlă, ca asistentă “păcătoasă” a lui Capatos. Pe vremea aceea era supranumită de presă blonda lui Bote, iar masculii autohntoni rămâneau cu gura căscată atunci când o admirau în pictorialele din revistele pentru adulţi şi nu numai. Anii au trecut, Bianca s-a despărţit de Bote şi a avut o relaţie tumultuoasă cu “prinţul” Adi Cristea. De-a lungul timpului, Bianca a dat din ce în ce mai multă atenţie pasiunii ei pentru haine şi succesul nu a încetat să apară, roşcata primind o mulţime de aprecieri pentru ţinutele croite chiar de ea. Într-un final, după mai multe relaţii cu bărbaţi celebri, Bianca şi-a găsit alesul în persoana lui Victor Slav. S-au îndrăgostit nebuneşte şi în toamna acestui an s-au căsătorit, iar nunta lor a fost considerată de foarte mulţi nici mai mult, nici mai puţin decât evenimentul monden al anului.

Cu siguranţă că, în momentul în care a plecat din televiziune, mulţi admiratori ai roşcatei i-au dus dorul. Ei bine, surpriză! Bianca se întoarce în faţa camerelor de luat vederi, ca prezentatoare a unei emisiuni noi pe piaţa din România. Televiziunea unde o veţi vedea pe roşcată foarte curând este Antena Stars, primul canal celebrity news din România!