Showbiz, Stiri

Bombă! Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au spus „Da” în faţa ofiţerului de stare civilă

Inedit! S-au căsătorit astăzi fără să facă spectacol mediatic

media_137846930111624100Bianca Draguşanu şi Victor Slav au ales un moment perfect, când opinia publică e ocupată cu alte probleme şi s-au căsătorit aproape în secret, vineri dupa-amiază, la Primaria sectorului 3.

media_137846854302245700Bianca Drăguşanu şi Victor Slav şi-au spus „da” în faţa ofiţerului stării civile. Cei doi s-au cununat la Primaria sectorului 3, în prezenţa celor două perechi de naşi. La eveniment au mai participat rudele şi prietenii foarte apropiaţi. Primele sosite au fost mama şi sora Biancăi, iar la scurt timp a venit şi Bogdan Vlădău cu un buchet de flori imens în mână pentru Bianca.

Cei doi erau foarte emoţionaţi. Amândoi au avut o ţinută de excepţie pentru acest eveniment unic din viaţa lor. Bianca a purtat o rochie roşie superbă, uşoară, cu corset şi plină de volane din voal, creată de Ana Radu şi estimată la 800 de euro. Victor Slav a purtat un costum bleumarin elegant.

La intrarea în Primărie, Bianca nu a vrut să dea nicio declaraţie şi a alergat în incinta instituţiei. În timp ce, Victor s-a oprit şi a spus că se grăbeşte fiindcă: „Sunt un tip sportiv şi sunt foarte emoţionat”.

Nicoleta Luciu şi sotul ei, Zsolt Csergo, formează una dintre cele două pereche de naşi. „Gata, s-au căsătorit. Sunt un cuplu frumos. Le doresc multă fericire şi casă de piatră”, a spus Nicoleta, la ieşirea de la starea civilă.

După ce au fost declaraţi oficial soţ şi soţie, Bianca şi Victor au părăsit Starea Civilă foarte zâmbitori, ţinându-se de mână. Printre invitaţi s-a aflat şi tatăl Biancăi Drăguşanu, el fiind vizibil emoţionat în cea mai importantă zi din viaţa roşcatei.

Pe pagina de Facebook a Biancăi a fost postată o poză de la cununie şi un scurt text: „Astăzi am spus Da!”.

blank