Showbiz, Stiri

Bombă! Andreea Marin s-a logodit cu Tuncay Ozturk?!

Vestea a dat-o doctorul pe adresa lui de Facebook

andreea-marin-tuncay-ozturk-logodna

Tuncay Ozturk a aruncat bomba, anunţând că s-a logodit cu Andreea Marin! Vestea a fost dată prin intermediul unui mesaj postat pe pagina lui de Facebook.

La doar jumatate de an de cand sunt impreuna, Andreea Marin si Tuncay Ozturk s-au logodit, se pare. Desi decizia a dorit sa ramana in secret, fiind un detaliu ce tine de intimitatea lor, vestea a fost data chiar de fizioterapeutul turc pe pagina lui de Facebook.

Tuncay a comentat la adresa unui articol aparut recent in presa in care se insinua faptul ca sefii lui din Turcia ar insista sa se insoare cat mai repede cu vedeta de televiziune. In dorinta de a infirma aceste lucruri, Tuncay s-a “scapat” si a numit-o pe Andreea Marin “logodnica” lui.

 mesaj-tuncay

“Dragii prieteni, nu trebuie sa luati in serios stirile aparute recent in presa. Am crezut initial ca este doar o gluma. Nu am lucrat niciodata pentru un sef care sa ma oblige sa ma casatoresc. Nici nu am mai auzit de asa ceva, de un sef care sa se implice in asa mod in viata unui angajat, in Turcia sau in orice alta tara. Poate ca sunt doar norocos. In orice caz, doar eu si logodnica mea vom decide cand ne vom casatori. Suntem proprii nostri sefi”, a scris Tuncay pe Facebook.

blank