Showbiz, Stiri

Bombă! Andreea Esca este gata să părăsească Pro TV?

Ştirista ar fi fost cooptată în noua echipă a lui Adrian Sârbu

gafa-la-pro-tv-andreea-esca-bulversata

Echipa construită de Adrian Sârbu la ProTV se destramă cu o viteză uluitoare după ce omul de afaceri a părăsit grupul MediaPro de la 1 ianuarie 2014. Surse din piaţa media susţin că după ce ProTV a rămas fără sediul din Bulevardul Pache Protopopescu, urmează lovitura de graţie: plecarea Andreei Esca.

Cu toate că, oficial, s-a despărţit în condiţii amiabile de compania americană, primind chiar 5,4 milioane de dolari în schimbul demisiei sale înainte de expirarea contractului şi tot salariul anual de 1,8 milioane de dolari, Adrian Sârbu pare să deruleze un plan bine pus la punct, scrie www.ziarulring.ro. Aceleaşi surse susţin că omul de afaceri şi-a cooptat toţi oamenii de bază care au părăsit, treptat, ProTV, iar în viitorul nu foarte îndepărtat ar urma migrarea vedetelor cu greutate.

Cei despre care s-a vehiculat de-a lungul vremii că erau „oamenii lui Sârbu” au demisionat unul câte unul de la MediaPro. Este vorba despre Maria Apostol (ProTV), Ruxandra Ion (Acasă TV) şi Andrei Boncea (MediaPro Pictures). Aceleaşi surse susţin că Adrian Sârbu şi-ar reîncepe activitatea cu ajutorul propriei case de producţie care vizează colaborări cu toate posturile TV importante din România, unde ar urma să-i aducă angajaţii fideli.

Adrian Sârbu i-a oferit cel mai mare salariu „Bună seara, România! Bună seara, Bucureşti!” e salutul de 1 Decembrie pe care Andreea Esca îl rosteşte în direct din 1995, din prima zi de emisie a ProTV. De-a lungul anilor, ştirista a reuşit să se identifice cu brandul ProTV, fiind remunerată corespunzător. Cel care i-a semnat contractul de angajare la ProTV şi a avut grijă ca Andreea să nu ducă niciodată grija banilor a fost chiar Adrian Sârbu. Întrebată de revista „Viva!” dacă ar pleca la noua televiziune a lui Sârbu, ştirista a catalogat totul drept un scenariu SF, însă a confirmat că nu va ieşi niciodată din cuvântul mentorului ei… „Adrian Sârbu mi-a lăsat cu limbă de moarte să-mi fac foarte bine treaba aici unde sunt şi exact aşa cum o fac. Şi tuturor ne-a spus să păstrăm ProTV lider pe piaţă, aşa cum am reuşit să-l aducem”, spunea Andreea Esca în octombrie 2013.

PR-ul ProTV a negat categoric plecarea Andreei Esca din trust: „Nu e nimic adevărat!”.

blank