Showbiz, Stiri

Bombă! Anda Adam a devenit lesby?!

Anda Adam a făcut o declaraţie uluitoare: „Da, ne iubim. Suntem încă împreună!”

Anda+Adam+lCând a făcut această declaraţie, Anda Adam s-a referit la Roxana Vancea, de care s-a apropiat suspect de mult în ultimul timp!

roxana-vanea-anda-adamDupă ce au colaborat în timpul mai multor emisiuni, dar şi pentru cel mai nou videoclip al cântăreţei, „Dacă ar fi”, Anda Adam şi Roxana Vancea par să fi devenit foarte bune prietene.

Anda-Adam-9Acest lucru este dovedit chiar de către Anda, care a uimit cu o declaraţie pe care a făcut-o chiar miecuri, la emisiunea „Neaţa cu Răzvan şi Dani”. După ce Dani Oţil a întrebat-o dacă mai este prietenă cu fosta „vecină” a emisiunii, Anda Adam a dat un răspuns mai puţin obişnuit.

roxana vancea anda adam„Da, suntem bune prietene. Încă ne mai iubim. Ne-am cunoscut la filmările unei emisiuni TV. Acolo am petrecut foarte mult timp împreună şi ne-am dat seama că suntem pe aceeaşi lungime de undă, că ne plac aceleaşi lucruri şi că avem gusturi comune. Chiar ne place să şi mâncăm cam aceleaşi lucruri! Da, ştiu, sună ca într-o relaţie. Suntem încă împreună, nu ne-am despărţit şi nici nu avem de gând să divorţăm!”, a declarat Anda Adam. (I.S.)

blank