Showbiz, Stiri

BOICOT din parte ROMANIEI impotriva cantaretei LADY GAGA

BOICOT din parte ROMANIEI impotriva cantaretei LADY GAGA

blankDesi este unul dintre cele mai asteptate concerte din anul acesta la noi in tara iar bilete deja au fost epuizate, exista si reactii impotriva. Se pare ca a fost creata o petitie online numita „Nu venirii Lady Gaga in Bucureşti” unde se doreste ca celebra cantareata Lady Gaga sa nu puna piciorul pe pamant romanesc sau cel putin sa se anuleze concertul. Motivul? Exista crestini care afirma ca acest pamant este unul binecunvantat de catre Sfantul Andrei iar concertul este de unul plin de blasfemie si absolut impotriva religiei crestine in care romanii cred si o respecta. Desi nu ar trebui sa uitam faimoasele cozi pe la manastiri unde oamenii nu isi respecta randul si nu fac decat sa produca haos sau de preotii care umbla cu masini de lux.
Organizatorii au spus ca ”Reacţiile de după confirmarea evenimentului au fost extrem de bune, prin urmare ne aşteptăm la un număr impresionanre de comenzi încă din primele zile, atât din România, cât şi de peste hotare.
Ne bucurăm că show-ul Lady Gaga va fi primul concert susţinut de un artist internaţional din istoria noului stadion – este vorba despre cel mai titrat artist al momentului, un număr impresionant de show-uri anunţate în acest turneu fiind declarate sold-out în mai puţin de jumătate de oră de la punerea în

vânzare a biletelor.” Nu exista reactii din partea staff-ului cantaretei Lady Gaga ceea ce inseamna ca, mai mult ca sigur concertul o sa continuie.

Pana in acest moment doar 489 de persoane au semnat pentru a susţine cauza ,desigur cu justificare : „Această lady promovează „valorile” spurcate ale homosexualităţii şi denigrează creştinismul prin videoclipurile ei blasfemiatoare. Este o încercare de punere în umbră a marii sărbători Adormirea Maicii Domnului din 15 august. Maica Domnului este adevăratul model de vieţurire al femeilor românce şi nu numai!” sau „Lady Gaga exponentă cea mai de seamă a lumii păcătoase ce va jubila la apariţia antihristului-nu venirii ei în România”.

Ca si Madonna , Lady Gaga reuseste se pare sa socheze in continuare lumea fie prin aparitii , videoclipuri sau concerte si a fost de nenumarate ori criticata pentru aceste aparitii , continua sa faca exact ceea ce crede si ce o taie capul , asa a fost nascuta sau pentru asta s-a nascut , daca este sa ne luam dupa numele concertului – Born this way .
Asteptam cu nerabdare reactiile acesteia cu privire la asa zisul boicot impotriva concertului.

 

Guzun Alice

 

blank