Showbiz, Stiri

Bogdan Vlădău şi-a găsit repede o nouă iubită, cu zece ani mai mică

 Pentru frumuseţea asta şi-a lăsat Vlădău iubita!

RTEmagicC_vedete-DB131578.jpg
La o petrecere, Bogdan a evitat sa stea chiar langa Gina, medalion

 La nici o lună după despărţirea de Daciana Ciochină (30 de ani), pe care şi-a ales-o la emisiunea “Burlacul”, Bogdan Vlădău (30 de ani) a apărut la braţul unei frumuseţi răpitoare. Noua cucerire a burlacului e cu 10 ani mai tânără decât el.

După show-ul “Burlacul”, unde s-au cuplat, Bogdan şi Daciana păreau de nedespărţit. Ultimul eveniment la care cei doi s-au afişat a fost nunta lui Victor Slav cu Bianca Drăguşanu, când radiau de fericire.

Însă luna trecută, vestea că blondina l-a părăsit pe “burlac” i-a lovit ca trăsnetul pe cei care credeau în iubirea lor. Discreţi, cei doi au păstrat doar pentru ei motivul despărţirii. De fapt, cuplul format la TV s-a destrămat din cauza unei tinere domnişoare de o frumuseţe care te lasă mut.

vedete-gina-rumours-01_349fdeb69d

Zvonul s-a confirmat zilele trecute, la o prezentare de modă, unde Vlădău şi-a făcut apariţia la braţul Ginei Chirilă (20 de ani). La vederea aparatelor de fotografiat, cei doi s-au ferit să stea alături. În timp ce Vlădău a prezentat evenimentul pe scenă, Gina l-a aşteptat singură la masă, apoi a ieşit prin culise. Cei doi au părăsit clubul fără să mai rămână la cocktail, evitând bliţurile fotografilor şi întrebările indiscrete.

 

 

blank