Showbiz, Stiri

Bogdan Stelea s-a despărţit cu mare discreţie de Mirela

Se pare că în relaţia lor şi-a băgat codiţa diavoliţa de Lili Sandu

stelea

Bogdan Stelea (46 de ani), fost portar al echipei naţionale, a dovedit că nu este nicidecum genul de bărbat care să prindă pensia alături de aceeaşi femeie. După o căsnicie de opt ani cu Dana şi după o relaţie cu scântei alături de Lili Sandu, care, susţin gurile rele, s-a reactivat în mod spectaculos, iată că nici lângă designerul Mirela Popa (35 de ani), el n-a făcut purici până la adânci bătrâneţi. Cei doi soţi şi-au anunţat ieri divorţul, chiar în Săptămâna Patimilor, după o poveste de dragoste presărată cu scandaluri în stil italian.

La 1,88 m înălțime, musculosul Bogdan Stelea este un adevărat magnet pentru femeile frumoase. Din păcate pentru Mirela, se pare că fostului fotbalist i-a picat din nou cu tronc o iubită mai veche

Bogdan şi Mirela s-au căsătorit în pripă, în urmă cu şase ani, însă, imediat după oficializarea relaţiei, care s-a desfăşurat în mare taină, firile lor vulcanice au început să erupă. Încet, dar sigur, toate scandalurile şi orgoliile au erodat relaţia: “Se certau mereu, nu le mai convenea nimic. Bogdan era supărat că nu prinde un loc de muncă mai bun, el fiind antrenor de fotbal al echipei naţionale de juniori, pe un salariu de nimic. Spera să îl cheme o echipă mai mare, pe lovele mai multe, dar nimeni nu-l voia. Mirela câştigă bine din modă, iar el este foarte orgolios…”, a povestit un apropiat al cuplului Stelea, aflat acum la final de drum. Cei doi soţi şi-au consumat căsnicia într- un complex rezidenţial din Cartierul Pajura, din Capitală, unde deţin un apartament de lux, în valoare de 150.000 de euro.

Zilele trecute, Mirela a decis să-şi facă bagajele şi să se mute în apartamentul ei de domnişoară, situat în zona Dorobanţi, pentru a face despărţirea mai uşoară. Divorţul, anunţat ieri printr-un comunicat de presă sec, va avea loc la notar, căci s-au înţeles cum să împartă bunurile comune, iar copii nu au împreună.

“Nu a fost o decizie uşoară. Nu dorim să dezbatem acest subiect pentru că niciodată nu am făcut un spectacol public din viaţa noastră de cuplu. Am hotărât să divorţăm de comun acord după şase ani de căsnicie şi vom aprecia mereu momentele frumoase petrecute împreună. Ne despărţim ca prieteni şi ne vom respecta pentru totdeauna”. De fapt, cuplul se gândea la divorţ încă de acum un an, de când, în urma discuţiilor tot mai aprinse, deveniseră doar simpli colegi de apartament.

lili-sandu
Lili Sandu

Gurile rele susţin de asemenea că soţii Stelea n-au mai supravieţuit sub acelaşi acoperiş din cauza năbădăioasei Lili Sandu, cu care Bogdan s-a iubit nebuneşte ani buni şi de dragul căreia a vrut să se urce pe Arcul de Triumf, ca să o ceară de nevastă. Deşi el i-a dat papucii diavoliţei Lili, pentru că i se aprinseseră călcâiele după Mirela, totuşi, fostul mare sportiv a regretat în fiecare clipă pasul făcut, căci n-a putut să şi-o scoată din minte. În plus, se pare că nu întâmplătoare sunt vizitele tot mai dese ale fostei soliste în România, după o şedere de cinci ani în America, răstimp în care Lili spera să dea lovitura pe plan profesional, dar şi să-l uite pe Bogdan, despre care declara anul trecut, cu toată sinceritatea, că a fost marea ei dragoste.

La un an de la despărţirea de Bogdan Stelea, solista Lili Sandu a luat drumul Americii, dar nu singură, ci alături de iubitul ei de la acea vreme, James, un şarmant chirurg englez, plin de bani, care a consolat-o pe fosta solistă a trupei Trinity cu o pereche de silicoane noi-nouţe. Însă, odată ajunşi peste Ocean, povestea lor de dragoste a luat sfârşit. Cum nici un bărbat n-a reuşit să-i mai intre în suflet, gândul i-a rămas tot la Bogdan, pe care, se pare, îl vrea înapoi. Adevărul e că ea a mai reuşit să-l despartă şi de prima nevastă, Dana, aşa că nu ar fi de mirare ca în spatele acestui divorţ să fie tot diavoliţa de Lili.

Mirela-Stelea-Bogdan-Stelea-Jr
Mirela si Bogdan Stelea Jr

Mirela s-a lăudat mereu cât de bine se înţelege cu Bogdan Stelea jr (22 de ani), băiatul din prima căsnicie a fostului mare portar: “Eu şi Bogdan Stelea am mers împreună în vacanţe şi cu fiul lui. Deci totul a venit natural. N-am încercat să joc forţat rolul de mamă”. Şi Bogdan jr o lăuda: “Vorbim des despre poveştile mele de dragoste! Nu mă ascund”. În prezent, acesta joacă la o echipă de Divizia C, Popeşti Leordeni.

 

blank