Showbiz

Bogătașul arab care i-a furat inima Anamariei Prodan e deja însurat!

Anamaria Prodan a încercat să-și găsească fericirea în brațele unui bogătaș arab, dar acesta avea un mare secret! După ce a făcut mare vâlvă pe internet cu pozele alături de noul ei iubit, Ibrahim Ashary, și cu inelul cu diamante primit cadou, s-a aflat că acesta este deja căsătorit.

blank

Impresara și-a pierdut capul pentru chirurgul estetician, însă acesta e deja însurat. Sătul de expunerea care a venit la pachet cu Anamaria Prodan, aceasta a fost lăsată cu ochii-n soare de bogătașul arab, care a șters toate pozele cu ea de pe rețelele de socializare.

Anamaria Prodan își trăiește viața în liniște!

Cu toate acestea, Anamaria Prodan nu a vrut să vorbească despre această situație neplăcută. Ea a refuzat să dea detalii despre partenerul ei, dând de înțeles că este fericită și că trăiesc toți în armonie și liniște. De asemenea, Anamaria Prodan a ținut să precizeze că este într-o relație perfectă și că nu îi pasă de trecutul ei cu Reghe și amanta Corina Caciuc.

„Ne trăim viața în liniște, demnitate și armonie ! Vă iubesc mult, dar vreau să închid telenovela Reghe și amanta. Noi suntem printre cele mai frumoase familii ale țării și așa vrem sa rămânem. Care a rămas în urmă… Nu ne interesează. Noi continuăm să trăim frumos, în timp ce restul continuă să moară oribil.

Vă mulțumesc pentru înțelegere și vă urăm o viață de vis, tuturor”, a declarat Anamaria Prodan

Cu toate acestea, se pare că Anamaria Prodan a rămas fără iubit și că noul ei partener a fost doar un vis frumos care s-a spulberat. Nu știm ce se va întâmpla în viitor, dar o săptămână în care s-a crezut că impresara își găsise fericirea, s-a încheiat cu o dezamăgire și cu un gol în sufletul ei.

blank