Bobby Păunescu trăiește o nouă poveste de dragoste cu nimeni alta decât Andreea Ilie, artistă de operă și fosta iubită a lui Dan Bittman.

Bobby Păunescu este implicat într-o nouă relație pasională, cu nimeni alta decât Andreea Ilie, mezzosoprana cu o voce minunată și o infățișare care poate îngenunchea orice bărbat, inclusiv pe celebrul afacerist.

Relațiile milionarului sunt de obicei un secret bine păstrat. Ultima poveste de dragoste în care Bobby Păunescu a fost implicat a rezultat într-o nuntă de vis cu fotomodelul Alice Peneacă. Afaceristul a cunoscut-o pe mezzosoprana Adreea Ilie în urmă cu un an și jumătate, iar din acel moment cei doi au început să se viziteze și în scurt timp au devenit de nedespărțit.

Omul de afaceri nu voia inițial să oficializeze relația cu superba mezzosoprană. Partenera lui l-a convocat pe Bobby Păunescu la o discuție foarte serioasă și într-un sfârșit cei doi s-au afișat împreună într-o poză postată de artistă pe Instagram.

Bobby Păunescu și relația de 11 ani cu Monica Bârlădeanu
Cea mai faimoasă relație a lui Bobby este cea pe care a avut-o cu Monica Bârlădeanu. Afaceristul și actrița au fost împreună timp de 11 ani, iar cei doi au făcut furori în lumea showbiz-ului, la vremea respectivă. Chiar dacă s-au despărțit, Bobby și Monica Bârlădeanu au rămas buni prieteni.

O altă relație extrem de mediatizată a fost cea dintre Bobby Păunescu și frumoasa Alice Peneacă, o tânără româncă, ajunsă un fotomodel de talie internațională, și imaginea brandului de modă Guess, titrează cancan.

Andreea Ilie, cea mai populară mezzosoprană din România, a avut relații cu mai mulți bărbați din showbiz, printre care Dan Bittman și Norris Mărgeanu. Despre relația cu Dan Bittman artista afirma la un moment dat că are de gând să scrie o carte despre momentele petrecute împreună.