Showbiz, Stiri, Ultima Ora

Bobby Paunescu a dat lovitura!

Bobby Paunescu este de departe cel mai indragit producator si scenarist din Romania, iar eforturile sale din ulimii ani isi primesc, in sfarsit, rasplata. Filmul sau autobiografic, “Palatul Pionierilor”, a fost selectionat la un celebru festival.

61612300

Bobby Paunescu este in culmea fericirii! Cel mai recent proiect al sau, dilmul “Palatul Pionierilor” se bucura de un real succes in randul criticilor. Mai mult decat atat, pelicula a fost acceptata pentru a rula in cadrul celebrului festival Sundance, cel mai cunoscut si apreciat festival de film din America.

61612298

“Este o poveste autobiografica, iar totul a fost filmat ca un experiment. Sunt extrem de fericit sa va spun ca “Palatul Pionierilor” a fost selectionat la un celebru festival de film din America. Premiera va avea loc pe 30 ianuarie la Egiptian Theatre, iar in Romania va rula incepand cu luna Martie”, a declarat Bobby Paunescu.

In doar sapte zile de filmare, Bobby Paunescu a reusit sa faca o adevarata capodopera, iar regizorul spera ca “Palatul Pionierilor” va avea succes si in Romania.

61612299

“Filmarile au durat sapte zile si au avut loc in Bucuresti. Filmul a fost facut cu ajutorul catorva elevi si studenti de la scoala noastra de actorie si sunt foarte incantat de rezultat”, ne-a mai spus Bobby Paunescu.

In primavara anului trecut, indragitul producator si-a deschis o scoala de actorie, cu celebra Ivana Chubbuck, cea mai cunoscuta profesoara de actorie din lume: “impreuna cu Ivana Chubbuck, probabil cea mai “en vogue” profesoara de acting din Hollywood, si inventatoarea metodei care-i poarta numele, vom deschise o scoala de acting care sa consolideze talentele care exista deja in Romania. Dar, cel mai important, sa reuseasca sa descopere si sa pregateasca acotri care sa se prezinte la inaltime la auditii, atat in Romania cat si in lume, mai precis la Los Angeles. O parte dintre cei foarte talentati vor avea sansa sa invete meseria asta chiar la Hollywood, in studionul Ivanei”, spunea Bobby Paunescu la vremea respectiva.