Larisa Drăgulescu
Showbiz

Boala de care suferă Larisa Drăgulescu. Nu poate întrerupe tratamentul nici măcar pe parcursul sarcinii: „Fac injecții”

Larisa Drăgulescu i-a luat prin surprindere pe toți, recent, asta după ce a anunțat că urmează să devină mămică pentru a treia oară, la doar 4 luni după ce a divorțat de al doilea ei soț, Maria Bogdan, cu care avea o relație de 5 ani.

Totuși, la scurt timp după fericita veste, Larisa Drăgulescu a postat o filmare pe rețelele de socializare, acolo unde era surprinsă că își administrează o injecție, chiar în burtă. Fanii au fost foarte curioși să afle care este motivul și care este tratamentul la care fosta soție a gimnastului nu poate renunța nici pe timpul sarcinii.

Larisa Drăgulescu a anunțat recent că este însărcinată cu al 3-lea copil, dar recent, aceasta a dezvăluit că urmează un tratament, pe care nu-l poate intrerupe.

„ Fac injecții(…) deoarece sufăr de trombofilie”, a fost răspunsul oferit de Larisa Drăgulescu.

Larisa Drăgulescu

Larisa Drăgulescu, despre noul ei iubit

Deși a divorțat în urmă cu doar 4 luni, pe plan amoros, Larisei Drăgulescu îi merge foarte bine, asta pentru că și-a refăcut viața, iar aceasta va deveni mămică pentru a treia oară.

La începutul relației cu noul partener de viață, tânăra a făcut o serie de declarații despre bărbatul care o face fericită în prezent, fără a-i dezvălui, însă, identitatea acestuia.

„Cu iubirea stau destul de bine, normal, ca de obicei! Sunt cu cineva în prezent, dar nu vreau momentan să vorbesc despre asta. Încă nu știm dacă va fi ceva serios între noi doi. Momentan ne cunoaștem, vedem dacă suntem pe aceeași lungime de undă și după voi vorbi mai multe despre tot ce mi se întâmplă în viața mea. Trebuie să mai treacă timp și să vedem cum ne vom înțelege.Acum este prea rapid să îmi fac o părere pentru că ne-am cunoscut recent. El lucrează în domeniul IT. Nu vreau să dau prea multe detalii momentan.Suntem bine așa cum suntem. Noi doi ne-am cunoscut printr-un prieten comun”, a declarat fosta soție a lui Marian Drăgulescu pentru Click!, acum o lună.

blank